logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo TJ Tatran Rousínov – FK Znojmo ml.žáci 3 : 6 (1:1)

Góly: Vašíček 3, Sýkora 2, Matoušek.

Ve středu 4. 9. 2019 jsme zajížděli k předehrávce 13. kola na hřiště do Habrovan, kde jsme se utkali s týmem TJ Tatran Rousínov.

Sestava a hodnocení utkání

 

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš - Matoušek Martin, Nguyen Petr, Kaidl Lukáš, Sýkora Matyáš, Pilinszki Matěj, Pilinszki Patrik, Zámostný Ondřej, Železná Natálie, Železný David, Vašíček Nicolas.

Tentokrát jsme měli začátek zápasu opět takový nemastný neslaný. Nepříliš dobře jsme kombinovali a nedostávali jsme se příliš k bráně soupeře. V 18. minutě si slabší chvilku vybral Pavlík a prohrávali jsme 1 : 0. Naštěstí se nám do poločasu podařilo vyrovnat krásnou brankou Matyho po našem rohovém kopu, kdy míč hlavou krásně uklidil do sítě. Hned na to rozhodčí ukončil první poločas. Do druhé půle jsme nastoupili odhodlaně a bojovně a ve 3. minutě šli do vedení gólem Nikyho. Ale stejně jako v minulém utkání nám soupeř ihned po rozehrání vsítil branku a stav byl opět nerozhodný. Na našich hráčích ale byla vidět touha přidat další branky, což se nám hned další minutu podařilo a Niky nás krásným gólem ( míč se po jeho střele odrazil od břevna 5 metrů nad bránu a po dopadu na zem rotací skočil do branky ) poslal opět do vedení. V tu chvíli nás bylo plné hřiště a dalšími třemi brankami jsme odskočili na 6 : 2. Pochvalu dnes zaslouží celé mužstvo. Výborně dnes hrála obraná trojice, která celé utkání odehrála bez střídání. Peťa dnes z pozice pravého beka výborně podporoval útok, přičemž si výborně plnil své defenzivní úkoly. Ve středu zálohy dnes odběhal spoustu Martin, který nevypustil žádný souboj. V útoku se dnes dobře doplňovala sehraná dvojice Niky a Dava.

Trenéři: Leoš Ludvík, Kamil Horecký, Petr Železný

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři