logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16. kolo FK Znojmo st.žáci - FC Svratka Brno B 4:3 (2:2)

Góly: Morkus 2,Peřinka,Hýbler,

V 16.kole přivítali naši starší žáci vedoucím tým Krajské soutěže a povedlo se jim zápas dovést do vítězného konce. Gratulujeme!!!!!

Sestava a hodnocení utkání

Prycl- M,Kučma,Hellinger,Lichevník,Čopf,Rytíř,Gazsio,Hýbler,Lustig,Morkus,Peřinka,Pintera,Veselý, Tejkal,

Dnes jsme přivítali vedoucí tým soutěže ,který dosud inkasoval jen 8 gólů z patnácti zápasů.Z jejich jarních výsledků jsme měli vytipováno,že většina zápasů soupeře skončila remízou nebo těsnou výhrou z minimem branek.S daleko větší chutí jsme se tedy pustili do soupeře než minulý zápas , ale již ve 4.minutě po našem nedůrazu v obraně , kdy to zavánělo faulem na brankáře soupeř šel do vedení 0:1. Hned z další naší akce v 5. minutě se nám podařilo vyrovnat zásluhou pěkné střely Péři 1:1. Pak byla hra víceméně vyrovnaná na obě strany nějaké šancičky, kdy až v 25.minutě se ujal pěkný průnik Váši Morkuse zakončený technickou střelou k tyči 2:1. Když už se zdálo , že půjdeme do poločasu s vedením, obrana v 32. minutě chybovala při rozehře od brány a soupeř nás potrestal gólem 2:2.

Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním zápas dovést do vítězného konce. v 41.minutě opět Váša Morkus skóroval tentokrát chyboval soupeř 3:2. Poté jsme měli více ze hry a když v 46. minutě Péřa tvrdou střelou trefil tyč k dorážce se pohotově dostal Šimik Hýbler a zvýšil na 4:2, gratulujeme k prvnímu gólu za FK. Poté jsme měli ještě několik dobrých příležitostí, ale jak už to bývá místo navýšení skóre bum a bylo v 60.minutě 4:3. Soupeř vycítil šanci na vyrovnání a začal nás dostávat pod tlak. Naši hráči však dnes daleko lépe plnili pokyny a přidali více bojovnosti když to zrovna nešlo fotbalově. V závěru zápasu nás několikrát podržel brankář Kamil Kučmis a tak jsme mohli slavit vítězství. Tímto výkonem bychom jako trenéři rádi navázali v dalších zápasech. Někteří hráči v průběhu zápasu měnili posty s čímž se vyrovnali velmi dobře (Čopík,Gazsik,Pepíno). Zlepšený výkon podal také Pinťas už to tolik netahal, ale musí se makat dál. Útočníci se dokázali střelecky prosadit i když to Péřovi dnes tolik nelepilo Váša zastoupil a dali soupeři půlku gólu co dostali jak již bylo řečeno za celou dosavadní soutěž. Škoda chybiček v obraně, ale jak se říká kdo nic nezkusí nic nepokazí.Na závěr poděkování hráčům, Veselý M.,Tejkal I., z mladších žáků, kteří nám pomohli k vítězství přestože měli v nohách těžký zápas v jejich kategorii.

Trenéři: Hellinger,Rytíř

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři