logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6. kolo Hostěradice - FK Znojmo B dorost 2 : 1 (1:1)

Góly : 44' , 86' Štainc - 2' Koňařík

Sestava  a hodnocení utkání

Prycl - Herman - Vopravil - Ondruš - Trochta - Ondra - Koňařík - Svitok - Kolařík - Železný M. - Hřib - Wrana - Lustig - Lichevník J. - Vystrčil Š.

Řekli po utkání trenéři : Daniel Ondra a Martin Prycl

Tuto sobotu jsme zajížděli na hřiště soupeře do Hostěradic. Byla to první prověrka sestavená především z těch mladších ročníků 2004 ,2003 a 2002 . Do tohoto utkání jsme vstoupili velice úspěšně ,již v druhé minutě hry jsme vstřelili úvodní branku po které byl soupeř tak trochu zaskočen ,určitě nepředpokládal , že bude inkasovat tak brzo. Naše kluky tato branka výrazně povzbudila a v následující hře to bylo znát ,soupeři nedali nic zadarmo . Náš těsný náskok jsme dokázali držet až do 44 minuty ,ale po nařízeném přímém kopu soupeře se míč nešťastně odrazil k úplně volnému hráči ,který nezaváhal a srovnal těsně před odchodem do kabin.

I ve druhé části utkání jsme předváděli dost vyrovnanou hru ve které jsme si vytvořili několik příležitostí na skórování , ale bohužel ani jedna z těchto šancí neskončila v síti našeho soupeře . Naopak to byl soupeř ,který dokázal v 86 minutě skórovat. Kluci se sice ještě v posledních minutách snažili vyrovnat ,ale čas hrál proti nám a síly ubývaly . Na některých hráčích bylo už vidět , že si sáhli až na samé dno svých sil , ale i přesto bojovali a nechtěli se smířit z porážkou .

V tomto utkání bych chtěl vyzvednout našeho gólmana Martina Prycla ( 2004) , který nás několikrát podržel perfektními zákroky.

Dále bych rád vyzvedl za výborný přístup ve hře Ondřeje Trochtu (1999) ,Michala Wranu (2001) , Štěpána Vystrčila (2002) a dále bych chtěl pochválit hráče ze starších žáků Adama Lustiga a Josefa Lichevníka (2003) ,kteří odvedli v tomto utkání dobrou práci a byli tak platnými hráči našeho mužstva .

Samozřejmě poděkování patří celému kádru za bojovnost a obětavost ,kterou předvedli v průběhu celého utkání .

Borci díky předvedli jste ,že umíte bojovat až do poslední minuty .

Plán týdne : trénink - pondělí v 17:00 hod. - čtvrtek v 16:45 hod.

Utkání v sobotu 16.9.2017 FK Znojmo ,,A,, - Pozořice 13:15 hod.

FK Znojmo ,,B,, - Přímětice 15:30 hod.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři