logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7. kolo FK Znojmo B dorost - Přímětice 10:2 (7:0)

Góly : 16' , 34' Krejčí , 27' Trochta , 31' , 71' Bohdálek , 36' Lehocký , 40' Wrana , 42' Balík , 60' Koňařík , 62' Ondra - 48'( p.) Škárka , 67' Puškár .

Sestava a hodnocení utkání

Prycl - Vopravil - Hega - Ondruš - Trochta - Ondra - Koňařík - Krejčí - Kolařík - Železný M. - Procházka - Škubal - Wrana - Lehocký - Servít E. - Bohdálek - Balík .

Řekli po utkání trenéři : Daniel Ondra a Milan Železný

V tomto utkání jsme se střetli na domácím hřišti se soupeřem z Přímětic ,měl to být souboj o první místo se soupeřem ,který zatím neprohrál . Náš soupeř sice měl podle zápisu dost hráčů na střídání ,ale ve skutečnosti zápas odehrál v deseti ,důvodem neúčasti hráčů bylo asi Znojemské vinobraní. To naopak v našem mužstvu byla účast znovu stoprocentní i na vzdor vinobraní. I v neúplném počtu si však náš soupeř dokázal v průběhu utkání vytvořit dostatek šancí na vstřelení branky ,jednu z nich jsme inkasovali po nedovoleném zákroku ve vápně načež byl nařízen pokutový kop a druhou branku jsme inkasovali po zbytečné chybě a zaváhání v obraně . V dalších případech ve kterých mohl soupeř skórovat nás podržel náš výborně chytající gólman Martin Prycl ( 2004 ),který dokázal jako i v předešlých zápasech několik skvělých zákroků . Doufáme , že mu tato forma vydrží i nadále. Až na pár situací v tomto utkání , dokázali naši borci ,že zápas mají pod kontrolou a chtějí získat důležité tři body za vítězství a patřičně si toto utkání,jak herně tak i střelecky užít , což se nám podařilo a zato jim gratulujeme a přejeme mnoho dalších skvělých výsledků v dalších zápasech .

Plán týdne : trénink - Pondělí - Čtvrtek v 17:00 hod.

Utkání v sobotu 23.9.2017- Únanov - FK Znojmo B začátek utkání v 15:30 hod.

v neděli 24.9.2017 - Zastávka/Zbýšov - FK Znojmo A začátek utkání v 11 : 00 hod.

Odjezd na jednotlivá utkání bude upřesněn ve čtvrtek na tréninku.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři