logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Minipřípravka roč. 2011 a mladší na turnaji Brno - Vinohrady

V neděli 4.3. se naše minipřípravka zúčastnila velice kvalitě obsazeného turnaje v Brně na Vinohradech. Za účasti Tatranu Kohoutovice, Sparty Brno, SK Líšeň, Start Brno, FK Hodonín a MFK Vyškov. V šesti utkáních dokázal náš tým 4x zvítězit a 2x odešel poražen. Nejužitečnějším hráčem našeho týmu byl po zásluze vyhlášen Dominik Chaloupka.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

Sestava

Jan Zajíček, Tobik Kaidl, Tomáš Střecha, Dominik Chaloupka, Matyáš Varga, Filip Kratochvíl, Jakub Navrkal, Adam Kratochvíl, Lukáš Fendrich

Zápasy se hráli 4+1 každý s každým 1x15minut. Výsledky se nezapočítávaly do tabulky. Každý tým obdržel medaile.

Výsledky

FK Znojmo – Kohoutovice 8:4    Góly -Chaloupka 6x, Varga, Adam Kratochvíl,

První utkání jsme nezačali moc dobře a hned z prvních střel jsme prohrávali už 0:3 a pak i 1:4,ale následně se nám podařil dokonalý obrat i zásluhou vyrovnávacího gólu našeho benjamínka Matyáše Vargy, který uplatnil svůj důraz a zarputilost před brankou.

FK Znojmo – FK Hodonín 6:1  Góly - Chaloupka 2x, Adam Kratochvíl, Kaidl, Navrkal, Střecha,

Druhé utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, kdy se střelecky prosadili i naši obránci Tobik, Kuba a Tomáš.

FK Znojmo – SK Líšeň 1:5   Gól – Chaloupka,

Třetí utkání se nám herně ani výsledkově nepovedlo. Hned v úvodu trefil 2x tyč Domča ovšem po prvním inkasovaném gólu jsme se už do utkání vůbec nedostali zcela zaslouženě prohráli.

FK Znojmo – Start Brno 3:1 Góly - Chaloupka 3x,

V dalším utkání proti Startu byla naše hra už opět daleko lepší a koncentrovanější a hlavně zásluhou našeho střelce Dominka opět zvítězili.

FK Znojmo – Sparta Brno 1:3  Gól – Chaloupka,

V pátem utkání jsme narazili na nejlepší tým v turnaji Spartu ta měla dvě velmi vyrovnané čtyřky každý tým zde na turnaji deklasovala. Nám se náramně povedl vstup do utkání a hned z první akce jsme se ujali vedení. O minutu později trefil Dominik tyč. Kluci v tomto zápase opravdu bojovali jako jeden muž a soupeř byl z našeho výkonu trochu nesvůj a nemohl se dostat do tempa. Následně nás podržel Honzik v brance a jednou nás zachránila i tyč. Rozhodující v tomto zápase byly následné samostatné úniky Dominika, který šel 3x sám na brankářku Sparty, ale ta ho vynikajícími zákroky a včasným vyběhnutím vychytala. Soupeř pak v závěru dvěma góly otočil utkání na svoji stranu v posledním minutě přidal i třetí gól.

FK Znojmo – MFK Vyškov 1:0  Gól – Chaloupka,

V posledním zápase jsme měli herní převahu ale bylo vidět že všem aktérům už docházela síla, ale všichni bojovali co mohli a tak jediný gól v tomto zápase nemohl dát dnes nikdo jiný než Dominik a korunoval tak svůj vynikající střelecký koncert.

Dnes chválím všechny kluky za předvedené bojovné výkony s dobrým nasazením a zápalem do hry. Rozdílovým hráčem do ofenzívy byl dnes bezesporu Dominik Chaloupka autor většiny našich gólů a nejužitečnější hráč našeho týmu. V útoku mu sekundovali benjamínci ročník 2012 Matyáš Varga, Lukáš Fendrich a zkušenější Adam Kratochvíl, který byl naším druhým nejlepším střelcem. V obrané fázi se pomaleji rozehrával Tobik Kaidl a byl platným hráčem do defenzívy. S ním ve dvojici hrál tradičně velmi bojovně Tomáš Střecha. Druhá obranná dvojice Filip Kratochvíl ten si spolehlivě odehrál svůj standart a další benjamínek (roč.2012) Kuba Navrkal, který patřil dnes k největším překvapením turnaje. Jeho obrané zákroky a nebojácnost v osobních soubojích byla opravdu nepřehlédnutelná. Navíc vsítil i jeden krásný gól. V brance nás několikrát podržel Honzik Zajíček i ten se v turnaji postupně rozchytal k dobrým výkonům.

Pozitivní je, že jsme v každém utkání dokázali vsítit branku. Navíc jsme dokázali zvládnout porci šesti utkání s překvapivě dobrou koncentrací, nasazením a patřičnou bojovností za což byli všichni aktéři po zásluze odměněni medailemi.

Poděkování patří všem rodičům za skvělou hlasitou kulisu a podporu v každém našem utkání. Díky.

Trenéři Milan Samek a Karel Střecha

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři