logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.Kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 14.1.2018 se uskutečnilo další kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích.Tentokrát se tým FK ZNOJMO(černá) utkal s týmy Medlánky 2005,1.SC Znojmo,Medlánky2006. A Tým FK Znojmo (oranžová) s týmy Rosic, Ivančic a St. Lískovec

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

Oranžová sestava

Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Veselý,Dvořák,Veselá,Marečková.

Výsledky

FK ZNOJMO - MEDLÁNKY (2005) 5:2    Góly:Veselý 3,Lichevník,Procházka

Hned v úvodu zápasu byla vidět naše herní převaha.Jako první otevřel skóre Martin Veselý.Soupeřům jsme nedali moc prostoru k vytvoření nějaké větší šance dostat se na naši polovinu.Dalším krásným gólem přispěl Tadeáš Lichevník. Pak se opět dostal k míči Veselý a zvýšil skóre na 3:0. Asi v polovině zápasu využil soupeř našich chyb v obraně a postupně snížil na 3:2.Do konce zápasu zvýšil po pěkné akci Marek Procházka a další gól v tomto zápase přidal opět Martin Veselý.Výsledek skončil 5:2.

FK ZNOJMO - 1.SC ZNOJMO 4:3   Góly: Veselý 4

Druhý zápas jsme hráli proti našemu věčnému rivalovi 1.SC ZNOJMO.Začátek zápasu jsme měli plně pod kontrolou a hráči plnily své úkoly tak jak jsme si řekli před zápasem.První překonal svým krásným gólem bránkáře soupeře Martin Veselý a nebyl to jeho poslední gól v tomto zápase.Byl pro soupeře největší hrozbou,protože když se dostal k míči nikdy se střelou nemýlil.V polovině zápasu jsme chybovali v obraně a nechali soupeře skórovat a snížit skóre.Nebyl by to ale Martin Veselý aby opět nezvýšil náš náskok.Výborně odehrála dnes i naše nejmladší děvčata Janička s Deniskou.Janička měla také velkou šanci na gól,ale brankář SC ZNOJMO její šanci vychytal.

Tentokrát si zaslouží velkou pochvalu všichni do jednoho.Byl to nejlepší zápas tohoto kola.

FK ZNOJMO - MEDLÁNKY (2006) 4:1 Góly: Veselý 2,Procházka,Lichevník

Třetí zápas si hráči opravdu užívali.Byli vidět krásné gólové akce,které byli odměněny velkým potleskem z tribuny.I v tomto zápase se jako první trefil Veselý.Krásnou střelou se prosadil také Tadeáš Lichevník.Po naší obrané chybě soupeř snížil na 2:1. Hráči ale opět předvedli svoje kvality a dalším gólem zvýšil na 3:1 Veselý.Do hry se dostali i Janička a Deniska kteří pěkně motali s obranou soupeře.Janička navíc vybojovala míč před bránou,poslala přesnou přihrávku na Marka Procházku a ten spečetil naši výhru na 4:1.

Hodnocení

Dnešní kolo bylo výborně odehrané.Střelecky se dnes dařilo nejvíce Martinovi Veselému.Celý tým makal tak jak má od brankáře,přes obranu až po útočníky.Dnes výborně skoro bez střídání odehrál Martin Dvořák,který dnes výborně držel obranu.Dobře dnes bojovala i Bára Sáblíková,a opět se ukázalo že i nejmladší hráčky se v našem týmu neztratí a jsou platnými hráčkami v poli.

Rodičům děkujeme za hlasitou atmosféru na tribuně,kdy jako vždycky okořenily naši hru.

Trenér Pavel Kučma , vedoucí týmu Jiřina Veselá.

FK Znojmo oranžová

Sestava

Vystrčil, Prycl,Horecky,Nguyen,Vyroubal.I, Štancl,Baran,Tejkal,Adamička.

Výsledky

Slovan Rosice - FK Znojmo 5:3 Góly - Prycl 2, Tejkal 1.

FC Ivančice - FK Znojmo 8:1 Gól - Baran.

Tatran St.Liskovec - FK Znojmo 5:1 Gól - Tejkal.

Hodnocení

Dnešní vystoupení se nám výsledkově i herně nepodařilo. Bylo vidět že po delší pauze jsme opět na turnaji. Navíc dnes proti nám hrály velmi kvalitní a týmy a když k tomu přičteme náš nevýrazný výkon tak z toho máme zatím nejhorší vystoupení na tomto turnaji. Věříme však, že až opět kvalitně potrénujeme bude naše příští vystoupení lepší.

Trenéři Martin Prycl a Petr Štancl

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři