logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo FK Znojmo ml.žáci - Novosedly 2:1 (2:0)

Góly: Baran,Veselý

V sobotu 7.4.2018 se první jarní kolo krajské soutěže mladších žáků. Na domácím hřišti jsme přivítali celek Novosedel.

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček-Šinoglová,Mareček,Vystrčil,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Pavlačka ,Štancl,Prycl,Veselý,Baran, Kapaňa, Dvořák, Manyur, Adamička,Vyroubal.

V prvním zápase po zimní přestávce si hráči vedli dobře. Hra byla ze začátku velice vyrovnaná dlouho se čekalo na první gól. Šancí jsme si vytvořili hodně,ale většina střel šla buď mimo bránu nebo jsme šanci zahodili. Asi ve 25 minutě se míče chopil Martin Veselý a vytvořil krásnou šanci před bránu,kterou proměnil Ondra Baran. Další šanci opět vzal na sebe Veselý a tentokrát skvělou střelou zakončil do brány. Po prvním poločase jsme vedli 2:0.

Ve druhém poločase se zase delší dobu nedařilo vstřelit branku. Několik šancí jsme nevyužili,nebo je vychytal brankář soupeře.Asi v posledních pěti minutách zápasu,chybovala obrana a soupeř snížil na 2:1.K dalším šancím už jsme je nepustili a dotáhli tak zápas dokonce. Dnes musíme vyzvednout hru Martina Veselého,který vytvářel gólové šance pro útočníky. V záloze výborně odehrál i Filip Prycl. V obraně skvěle bez chyby odehrál Martin Dvořák,Marek Procházka a Honza Mareček. Mile překvapily i Bára Sáblíková a Alča Šinoglová,která s námi hrála dnes poprvé. Pochválit musíme samozřejmě všechny hráče,zápas odehráli s nasazením a chutí zvítězit a získat cenné 3 body.

Rodičům děkujeme za podporu a povzbuzování!!!

Trenéři: Kučma ,Štancl,vedoucí týmu Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři