logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo SK Žebětín – FK Znojmo A  0:3 (0:1)

3. kolo SK Žebětín – FK Znojmo A 0:3 (0:1)

Branky: 41´ Procházka, 81´ Samek Milan, 85´ Vašíček                                    foto z utkání zde

Sestavy a hodnocení utkání

SK Žebětín:

Hradec – Buček Jan, Čechura, Bílý (62´ Lustig), Veleba, Juříček, Kocman, Havelka (82´ Buček Lukáš), Kratochvíl, Hejlek, Špánek

FK Znojmo:

Doleček – Kubošný, Šťáva, Dufek – Samek Jan, Dušek, Procházka, Svatoš – Németh, Kropáček (72´ Samek Milan), Vašíček (88´ Doubek)

Trenér Jarda Ludvík

Já dnes mohu před kluky jenom smeknout. Herně to nebylo ideální, my budeme pořád zbytečně ztrácet jednoduché míče a dělat základní a naprosto nepochopitelné chyby. Ale nasazení, přístup k zápasu…to bylo dnes na vynikající úrovni. Takto hraje a pracuje tým! A toto vítězství je jednoznačně díky týmovému výkonu. Kluci se obrovsky semkli a 3 body jsou jejich odměna. Těžko někoho dnes vyzdvihnout, ale musím přece jenom zmínit jedno jméno…je to hráč, který nepatří mezi oblíbence „fanoušků“ a je neustále kritizován za své výkony v letošní sezóně, navíc byl v posledním zápase střídán už v průběhu prvního poločasu, ale dnes to všechno dokázal hodit za hlavu a pro něho na nezvyklém postu předvedl neutuchající černou práci a byl pro mužstvo obrovsky platný – Vojto Dušku gratuluji a jsem moc rád, že jsi dokázal, že Tě mužstvo potřebuje! Na druhou stranu pokud toto vítězství nedokážeme potvrdit v dalším zápase, tak to bude špatné. Je potřeba si tuto chvíli užít, ale brzy spadnout zpátky na zem a vrátit se k poctivé práci, která nás zdobila v tomto utkání.

Týme, DĚKUJI!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři