logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13. kolo FK Znojmo A – TJ Čechie Zastávka 3:2 (1:1)

Branky: 4´+71´ Železný, 78´ Ostrý – 35´ Reiter, 66´ Maňásek

Sestavy a hodnocení utkání

FK Znojmo:

Doleček – Kafka, Šťáva, Bastl – Samek Jan (46´ Svatoš), Kubošný (54´ Bálka), Zimek, Dufek (72´ Németh) – Procházka, Železný, Ostrý (90´ Dušek)

Zastávka:

Balčirák – Střecha, Kronek, Bohuslav, Brychta, Foral, Strnad, Pohl (53´ Maňásek), Reiter, Šmarda (83´ Houser), Herman

Trenér Jarda Ludvík

Do utkání jsme vstoupili výborně, přistoupili jsme k tomu přesně, jak jsme chtěli. Podařilo se nám vstřelit branku a vypadalo vše ideálně. Bohužel po 15 minutách jsme naprosto nepochopitelně „odešli“. Nedokáži si vysvětlit, proč se pořád takto chováme… Jakmile se nám daří, tak nedokážeme udržet svoje nasazení, začneme „být nahoře“ a náš výkon je takový „profesorský“. Bohužel v takovéto soutěži se to neodpouští a jsme potom za to biti. Výrazně jsme zhoršili pohyb, nedostupovali jsme hráče a to soupeři velmi vyhovovalo, pustili jsme je do zápasu a začali nás přehrávat. Byli jsme všude pozdě a troufnu si říci, že jsme byli po zbytek poločasu trapní… Druhá půle už byla o něčem jiném. Kvalita hry nebyla moc dobrá, ale naše nasazení a chuť byla enormní a hrálo se jen na jednu bránu. Soupeře jsme skoro nepustili na naši polovinu a když už se tam dostali, tak nám dali branku po dvou velkých individuálních chybách. I přes tento obdržený gól jsem pořád věřil. A mužstvo potvrdilo to, co jim pořád říkám. Jako tým mají velkou sílu a jejich schopnosti jsou úplně jiné než postavení v tabulce. Utkání jsme po krásných brankách otočili a v závěru jsme mohli ještě několik branek přidat. Je obrovská škoda, že tento tým „NECHCE“ častěji, že nedokáže udržet výkonnost celých 90 minut, kvalitu a schopnosti na to jednoznačně mají. Ale toto jde i za mnou nebo spíše hlavně za mnou. Já jsem odpovědný za tým a já jsem od toho, abych to z mužstva dostal. My jsme tým, který se prostě na každý gól neskutečně nadře, ale na druhé straně většinu branek soupeřům darujeme jako na zlatém podnose, jako například dnes tu druhou branku, to pro nás nikdo jiný neudělá…

Dnes musím vyzdvihnout Petra Železného, neskutečně zápas odmakal až z něho mandle padaly…, vstřelil 2 nádherné branky a jen kousíček mu chyběl k tomu, aby vstřelil zasloužený hattrick. Velmi mile mě i překvapil tím, jak se dnes soustředil na hru a byl na své poměry zticha, což výrazně pomohlo jeho výkonu. Druhá půle byla v jeho režii a on byl dnes ten rozdílový hráč.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři