logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo - Dyje B - FK Znojmo C - 1:5 (1:3)

Góly: 4. Holzbauer Václav, 9. Svoboda Jan, 11. Doválel Aleš, 67. Klaška Petr, 81. Pěnkava Tomáš

Sestava: Rehberger Marek - Benda Martin, Holzbauer Václav, Doválel Aleš, Pavelka Martin, Pěnkava Tomáš, Klaška Petr [K], Svoboda Jan, Dočekal Dalibor, Kalina Lukáš, Duhajský František, 
Náhradníci: Tretera David, Pavlů Lubomír, Truhlář Radek, Pitour Karel

Na krásném hřišti v Dyji jsme v sobotu dopoledne a za konečně přijatelného počasí začali velmi dobře a již po 4. minutách jsme se ujali vedení 1:0. Jako první se trefil Vašek Holzbauer. Na další branky se nečekalo dlouho a tak se v 9. minutě levačkou prosadil Honza Svoboda a po něm za dvě minuty i Rohák. Vedli jsme 3:0 a měli hru pod kontrolou. Domácí však v žádném případě nesložili zbraně a podařilo se jim snížit v 30. minutě na 3:1. Další šance naštěstí neproměnili a tak byl stav stále 3:1. Ke konci poločasu jsme mohli pojistit vedení na 4:1 z nařízeného pokutového kopu. K míči se přišoural Bendík a ukázkově zahodil penaltu podle učebnice "Jak se to nemá kopat". On to ani vlastně kop nebyl. Nepochopitelným způsobem zahozená penalta. Doprostřed, bez razance, prostě hnus. Ani následná dorážka. která skončila na břevně tento černý moment neodčinila. Opravdu jasný signál ke skončení šaškování na hřišti a zahození kopaček do kopřiv. Kdyby byly ještě papírové registračky, byla by už rozstříhaná na proužky.

Ve druhé půli jsme nadále ovládali hru a také se projevila naše letní příprava. Domácí s postupem času odpadávali stále více fyzicky a nám se podařilo zvýšit vedení v 67. minutě Klaškynem a v 81. minutě Pěnou na konečných 5:1. Postupně jsme se všichni prostřídali, tak že si zahráli všichni včetně těch, kteří byli ještě z pátečního přátelského zápasu s Orli notně unaveni a lehce indisponováni.

Ohlasy po utkání bohužel nebyly tentokrát zaznamenány.

Teo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři