logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Starší přípravka v Olbramkostele

V neděli 22.4.2018 proběhlo na hřišti v Olbramkostele další kolo okresního přeboru starších přípravek. Naše dva týmy se utkali postupně s domácím Olbramkostelem a týmem Hlubokých Mašůvek.

Sestava výsledky a hodnocení

Ludvík Matyáš - Říha Tomáš, Kabourek David, Štacha Ondřej, Varga Patrik, Janda Michal, Vyroubal Adam, Soukup Adam, Trčka Jiří, Foster Alesh.

Výsledky

FK Znojmo modrá - Hluboké Mašůvky - 10:1  Góly: Soukup 4, Vyroubal 2, Varga 2, Štacha, Janda.

FK Znojmo modrá - Olbramkostel - 8:5  Góly: Vyroubal 4, Soukup 2, Trčka, Janda.

V prvním zápase jsme se brzy ujali vedení a skóre postupně navyšovali. S předvedenou hrou v první půli jsem nebyl vůbec spokojen. Většinu akcí jsme řešili hodně individuálně a silou. Druhá půle byla o poznání lepší a povedlo se nám taky několik pěkných kombinací zakončených gólem. Druhé utkání s domácím týmem jsme nezačali úplně nejlépe a brzy prohrávali 2:0. V průběhu první půle jsme skóre ještě otočili, ale domácí opět vyrovnali na 4:4. V druhé půli jsme se konečně začali prosazovat i střelecky. Právě střelba byla dnes naší slabinou, kdy jsme téměř polovinu našich šancí pálili do středu brány. Nemile jsme byl dnes překvapen, jak se někteří naši starší hráči bojí a otáčí se před míčem zády. Nicméně ale musím hráčům dnes poděkovat hlavně za druhé utkání, jak ho zvládly i před slušně řečeno nepřejícím domácím publikem a trochu zvláštním domácím rozhodčím.

Trenér Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři