logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dohrávka 6.Kolo Hrušovany n/ Jev. - FK-Znojmo starší žáci 2 - 5 (2-2)

Góly : Dukát  1'  ,  Maďar  21'   -   Škubal  11'  +  24'  +  39'  ,  Procházka  66'  ,  Kroupa  69'  .

P6111305 1Naši žáci skončili v této sezóně na krásném druhém místě a díky tomuto umístěním si v příští sezóně zahrají Krajskou soutěž!!!!!!. Velká gratulace!!!!

Sestava a hodnocení po utkání

Kmotras - Hega - Servít Š. - Ondruš - Škubal - Kroupa - Železný M. - Palo - Kolařík - Ondra - Procházka - Herman - Pintera - Wrana - Koňařík - Peřinka - Auer - Nguyen - Janák .

Řekli po utkání : Daniel Ondra a Milan Železný

V sobotu 11.6.2016 jsme dohrávali v Hrušovanech nad Jevišovkou odložené šesté kolo Okresního přeboru starších žáků.

Začátek utkání se nám vůbec nepovedl , již v první minutě hry  jsme  poprvé inkasovali.Soupeř nás nenechal ani rozkoukat a bleskurychle se ujal vedení.

Sice po deseti minutách se nám podařilo vyrovnat , ale byl to opět soupeř , který dokázal znovu našemu týmu  vstřelit vedoucí branku. Hra se vůbec nevyvíjela tak jak jsme si představovali před utkáním . Krátce po inkasované brance se nám sice podařilo srovnat , ale stále  to bylo z naší strany dost nervózní utkání. 

Po přestávce jsme nastupovali s jasným cílem, vstřelit vedoucí branku a začít hrát naši hru. To se nám podařilo ve třicáté deváté minutě , ale i po  této vstřelené brance jsme stále byli nervózní a nedokázali jsme si vytvořit výraznější převahu. Soupeř se z naším vedením nechtěl smířit a svou důraznou hrou nám dával najevo , že v tomto utkání chce získat body. Na obou stranách  bylo dost šancí na vstřelení branky , ale bylo to naše mužstvo , které mělo větší štěstí a v šedesáté šesté minutě jsme soupeři odskočili na rozdíl dvou branek. Byl to uklidňující gól , soupeř se sice ještě snažil  závěr utkání zdramatizovat ,ale i přes veškerou snahu  to byli znovu naši hráči , kteří ještě v poslední minutě hry, dokázali vstřelit pátou branku.

Domů si vezeme poslední tři body z této sezóny.

A to není ještě všechno,sobotní program nebyl zdaleka u konce.

Po návratu z Hrušovan ,nás čekalo ještě jedno důležité utkání  STARŠÍ  ŽÁCI  -  RODIČE

Není důležité kdo v tomto zápase zvítězil a kdo prohrál,ale jak se kdo bavil a jak si kdo užíval tohle závěrečné utkání,které bylo příjemnou tečkou za naší úspěšnou sezónou 2015/2016.

Po odehraném utkání následovalo závěrečné vyhlášení a  hodnocení celé naší sezóny podzim 2015 a jaro 2016 , které jak už bylo zmíněno pro naše mužstvo dopadlo velmi dobře.

Podzim 2015 Okresní soutěž žáků skupina A

9 x výhra

1 x prohra

Celkové skóre  82 : 11

1.místo

 Jaro 2016 Okresní přebor žáků

8 x výhra

1 x prohra

1 x remíza 

Celkové skóre  49 : 17

2.místo

 Touto cestou bych rád poděkoval jménem obou trenérů , všem rodičům za podporu našeho mužstva a především všem hráčům za dosažené úspěchy v uplynulé sezóně a zároveň popřál mnoho dalších úspěchů do nadcházející sezóny.

Star ci ukonen 2016 2Star ci ukonen 2016 1

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři