logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo FK Znojmo A dorost – Pohořelice 2:5 (1:2)

Góly – Krejčí M., Blažíček,

Sestava a hodnocení utkání

Rehberger M.-Servit,Rehberger T.,Lehocký,Blažíček,Burda,Bastl,Pěnkava,Krejčí M.,Pospíchal,Krejčí P.
Náhradníci : Balík,Železný,Wrana,Palo,Říháček.

Řekli po utkání trenéři : Železný M. , Kalina L.

Poslední zápas podzimní sezony nedopadl pro nás dobře. Je škoda, že jsme prohráli ale musíme uznat, že hosté z Pohořelic byli nejlepším týmem,který u nás hrál. Začali jsme tento zápas dost vlažně, byli jsme vždy o krok pozadu. Bohužel pro nás soupeř měl dvě šance za poločas a dal z toho dva góly. My jsme v prvním poločasu měli daleko více šancí, ale proměnili jsme pouze jedinou a to zásluhou Michala Krejčího, který se trefil přímo z rohového kopu. Po prvním poločase i trenér hostů uznal, že stojí při jeho mužstvu štěstí.
Do druhého poločasu jsme chtěli nastoupit, že tento výsledek otočíme v náš prospěch. Hosté z Pohořelic nás ale zaskočili svou aktivitou a místo aby bránili výsledek tak si vytvořili daleko více šancí než my. V druhém poločasu nás do ničeho nepustili a výsledek si pohlídali a zaslouženě vyhráli. Našemu týmu se ještě podařilo snížit na 2:3, kdy skóroval hlavičkou Jarda Blažíček, ale to bylo bohužel vše co jsme v druhém poločasu předvedli. Soupeř ještě v závěru utkání přidal dvě branky, protože jsme hru otevřeli a nestačili jsme zachytit rychlé útočníky hostů.
Na závěr bychom chtěli říct, že i přes tuto prohru jsme z podzimní sezony spokojeni. Kluci nám i sobě dokázali, že fotbal hrát umí a mají na to, aby se posunuli dál ve své fotbalové kariéře. Neměli jsme ani v jednom zápase problémy se sestavou - kluci na zápas chodili zodpovědně jak jsme se domluvili. Je pravda, že když se hráli zároveň oba dva dorosty tak jsme využili spolupráci ze st. žáky za což trenérům i klukům patří obrovské dík. To samé platí po domluvě mezi dorostem a muži. To nám mohou jiné kluby jen závidět.

NÁSLEDUJÍCÍ PROGRAM :
Čtvrtek 10.11 - v 17:30 poslední trénink.
Pátek 11.11 - v 17:00 ukončená a závěrečné hodnocení sezony dorostu ve sklípku u Železných v Novém Šaldorfě.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři