logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.Kolo halové ligy mladších žáků

V neděli 6.11.2016 se konalo první kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích.V tomto kole jsme odehráli 3 zápasy s týmy : ČAFC ŽIDENICE,ROSICE( ČERNÁ),ROSICE(ŽLUTÁ).

Sestava a hodnocení turnaje

Prycl M.,Kulík - Schwarz, Mareček, Balada, Procházka, Lichevník,. Zálešák, Zezula, Šimek, Veselý, Dvořák, Vizingr, Prycl Filip.

FK ZNOJMO : ČAFC ŽIDENICE   2 : 3  Góly:Veselý,Vizingr

První zápas byl pro hráče zkouškou.Hra byla ze začátku vyrovnaná.Výborně zachytal Radim Kulík.Síly byli na obou stranách vyrovnané,ale soupeři využívali našich chyb v obraně a nakonec zaslouženě vyhráli.I tak to byl pěkný zápas.

FK ZNOJMO : ROSICE (ČERNÁ)   7 : 0   Góly: Veselý 3,Lichevník,Mareček,Prycl Filip,Prycl Martin.

Druhý zápas byl už úplně jiný.Soupeře jsme přehrávali,svými rychlými akcemi.Tento zápas si hráči moc užívali.Hatrick vstřelil Martin Veselý,další pěkné góly dali Lichevník,Mareček a oba bratři Pryclovi.Poslední gól dal právě brankář Martin Prycl který z poloviny hřiště vsítil gól do soupeřovi brány v posledních vteřinách.Za tento zápas si hráči zaslouží všichni pochvalu.

FK ZNOJMO : ROSICE ( ŽLUTÁ)  1 : 6   Gól: Procházka

Tento zápas Jsme si prohráli více méně sami.I když rady trenérů před zápasem byli jasné,přesně ty chyby kterých se hráči měli vyvarovat v zápase dělali.Druhý tým Rosic byl složený z větších hráčů a ti využívali našich neustálých chyb v obraně.Dávali jsme soupeřům šance dávat nám někdy i zbytečné góly.Jedinný gól dal Marek Procházka.Z tohoto zápasu se musíme poučit z chyb a příště se jim vyvarovat.

První kolo máme zdárně za sebou.Hráči  i brankáři si tak zaslouží pochvalu za bojovnost.Na trénincích musíme potrénovat a do příštího kola nastoupit s lepšími výsledky.

Trenéři Michal Sobota,Pavel Kučma ,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři