logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Andrea Stašková vsítila dvě branky a Sparťanky jsou v osmifinále Ligy mistryň

AC Sparta Praha - PAOK 3:0 (1:0)

Branky: 27.,88. Stašková, 61. Mocová

Sparta porazila řecký PAOK v domácí odvetě v GENERALI Aréně 3:0 a po výhře 5:0 venku se mohou sparťanky těšit z postupu. Po pěti letech si tak opět zahrají osmifinále Ligy mistryň. Velká gratulace!!!!!!!!!

Sparťanky jsou v osmifinále Ligy mistryň, svého soupeře se dozví po losu v pondělí 16. října. Samotné zápasy jsou na programu 8.-9. listopadu, odvety 15.-16. listopadu.

AC Sparta Praha - PAOK 3:0 (1:0)

Branky: 27.,88. Stašková, 61. Mocová

 

Sparta: Dorsey - Vyštejnová, Odehnalová, Raben, Kladrubská - Halinen (53. Kolander), Bertholdová, I. Martínková (41. Ringelová), Nepokojová (86. Bužková) - Stašková - Mocová.

PAOK: Papakonstantinou - Adamaki (57. Brame), Gkatsou, Chatzigiannidou, Giannou - Palama (74. Strantzali), Kakambouki, Markou, Vardali - Panteliadou (86. Giannou) - Dimitrijević.

Rozhodčí: Welch - Massey, Byrne.

Diváci: 526

„Jsem strašně ráda, že jsme dokázali vyhrát 3:0. Byla to hlavně dobrá týmová práce. Tyto zápasy jsou pro mě obrovská zkušenost,“ říkala po utkání dvougólová střelkyně Andrea Stašková. Ta se v zápase dvakrát prosadila po rohových kopech. „Máme rozdělené role, kdo kam máme při rozích chodit. Jsem hlavně ráda, že to tam padlo.“. Tým teď bude vyhlížet los, po kterém se dozví příštího soupeře. „Uvidíme, koho dostaneme. Každopádně budeme bojovat na 100 %,“ uzavírá 17letá střelkyně.

Hodnocení trenéra Jana Janoty: „Navázali jsme na venkovní utkání, v celkovém součtu jsme to zvládli. Jsem rád, že dvakrát trefila Andrea Stašková. Potřebuje to, aby dál rostla a zúročila se její práce. Dnešní výkon mohl místy působit neurovnaným dojmem, ale postupujeme a zvládli jsme to, což je hlavní. Možná holky svazovala odpovědnost a nervozita, předvést se před rodinou a známými v co nejlepším světle. Nutno zmínit, že na postupu se podílel i celý realizační tým, Sparta nám vytvořila výborné podmínky, organizace byla na profesionální úrovni.“

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři