logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

25. kolo Start Brno - FK Znojmo A 4:2 (1:1)

Góly - Ostrý Tibor, Nemeth Petr,

Sestava a hodnocení utkání

SESTAVA: Herda - Ruda, Šťavik, Pidra, Dufy - Kamil Bohdálek, Tibor, Zimouš, Prochec, Mara Bálka - Nemo.

NÁHRADNÍCÍ: Radek Pavlík, Vojta Dušek, Pospec, Milan Sam.

OČIMA VEDOUCÍHO MUŽSTVA JIŘÍHO SAMKA:

Trenér Milan Železný ml. určil pro dnešní zápas defenzivní taktiku a rozestavení 4-5-1 s klasickým stoperem.

Jestliže jsme dnes chtěli uspět potřebovali jsme být produktivní v koncovce,bojovat až na hranici sebeobětování a neinkasovat laciné branky. Domácí tým si v prvním poločase vytvořil územní převahu s čímž jsme počítali. Díky naší kvalitní obranné hře si ale žádnou vyloženou šanci nevytvořili. Gol jsme dostali ze střely z dobrých 30 metrů. Naštěstí chvíli nato vybojoval míč Prochec posunul jej Tiborovi na vápno a ten nekompromisně skóroval 1:1. Druhý poločas pokračujeme v naší defenzivní taktice a vyčkáváme na svou šanci. Kolem 60. minuty musím střídat oba krajní záložníky Kamila Bohdálka a Maru Bálku. Mají toho plné zuby. Nastupuje Radek Pavlík a Vojta Dušek. Naše chvíle přichází v 75. minutě. Dufy vyváží míč až k velkému vápnu a přesně centruje na Prochece a ten sklepává míč Nemovi a ten je neomylný. Nádherná akce. Euforie. Vedeme na hřišti prvního celku tabulky 2:1.

Bohužel naše radost trvá pouhé dvě minuty. Střela z velkého vápna končí v naší síti 2:2. V 80. minutě nám fotbalový bůh ukazuje odvrácenou tvář. Nepovedený centr z brankové čáry 5 metrů od rohového praporku navzdory fyzikálním zákonům končí pod břevnem naší branky. Cítím jak mi po tváři tečou slzy. Je mi líto kluků. Tohle si vážně nezasloužili. Pidru a Nema střídá Pospec a Sam. Zoufale se snažíme alespoň vyrovnat,ale už nemáme sílu. V 90. minutě inkasujeme ještě jednou.4:2. Konec.

Dnes jsme sice prohráli, ale se vztyčenou hlavou. Nemáme se za co stydět. Všichni neskutečně dřeli až na doraz. Byli jsme stoprocentní v proměňování šancí. Chybělo opravdu jen málo. Jdeme správnou cestou. Jen musíme být trpěliví.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři