logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo Pavlice -FK Znojmo C 1:1 (1:1)

Goly:14. Marek Svoboda - 36.Dalda

Sestava a hodnocení utkání

Mara Reh.-Vašek Hol,Kadla,Kodl,Mara Dohnal-Kamil Bohdálek,Kempa,Truhlik,Dalda-Gavoš,Dejv.

Náhradníci:Karlos,Přema,Latas,Čáp,Miloš Řiháček.

Očima trenéra:Do utkání jsme vstoupili docela vlažně. Domácí měli daleko větší nasazení a tím i územní převahu. Ve 14.minutě se prosadil domácí hráč Marek Svoboda na jehož střelu z velkého vápna Mara Reh. nedosáhl.To se nedalo chytat.1:0.Až od 20.minuty se nám podařilo hru vyrovnat a zákonitě přišli i šance.Gavoš a Dalda však trefili tyčku a dvakrát neuspěl ani Kamil Bohdálek.Škoda,protože jsme mohli vývoj zápasu otočit výrazně v náš prospěch.Navíc v této fázi utkání odstoupil Gavoš a chvíli na to i Kempa.Oba kvůli zranění.Naštěstí máme Daldu jehož střela levačkou v 36. minutě zaskočila domácího brankáře.1:1.Poločas.Ve druhé půlce jsme se převážně soustředili na bránění remízy a snažili se z brejků vstřelit gól.Pavlice ohrožovali naší branku hlavně po standartních situacích.Ani na jedné straně však gól již nepadl a tak zápas skončil remízou 1:1.

Řerli po utkání:

Trenér Sam:Na zápas jsme odjížděli bez Lupena,Jeńi,Bendika,Roháka a Pěny.Když pak během zápasu odstoupili Gavoš a Kempa bylo těžké za stavu 1:0 v náš neprospěch pomýšlet na víc,než remízu.Takže jsem s bodem spokojen a děkuji celému týmu.Musím na tomto místě ještě vyzdvihnout oba naše beky.Jak Vašek Hol. tak Mara Dohnal zahráli dnes výborně.Hrdinou utkání je však beze sporu MARA REHBERGER.V závěru druhé půle vychytal tři stoprocentní šance domácích a díky tomu vezeme z Pavlic bod.

Lupen:Jednou nejdu na zápas a je z toho remíza. To je zbytečná ztráta,ale nevadí jedeme dál.

Mara Dohnal:Dnes jsem odehrál svůj jediný zápas v sezoně a mám platit 1500,- korun členské příspěvky. Každá odehraná minuta mě tak bude stát 16,60. Pěkně děkuju.

Přema:( podruhé na podzim uhodl tip.)Toto už není náhoda asi bych se měl věnovat více sázkám než tréninkům s céčkem.

Karlos:Čtvrteční trénink jsem přepálil a dnes mi bohužel chyběli síly k tomu abych podal lepší výkon.

Sraz na poslední utkání sezóny sobota 21.10. v 10,00h . Budeme se fotit v nových dresech! Prosím všechny hráče C týmu aby přišli! Po utkání bude malá ukončená C týmu podzimní části. !!!!!!!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři