logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3 . kolo Štítary - FK Znojmo dorost B 4 : 1 (2:0)

Góly : 8' Turek , 32', 73' , 85' Prodělal - 72' Svitok .

Sestava a hodnocení utkání

Prycl - Vopravil - Auer - Ondruš - Trochta - Ondra - Koňařík - Svitok - Kolařík - Bohdálek - Nguyen M. - Wrana - Janák - Vystrčil .

Řekli po utkání trenéři ONDRA Daniel a PRYCL Martin .

Na toto utkání jsme zajížděli do Štítar tak trochu v omezené sestavě než jindy a to z důvodu ,že téměř ve stejnou dobu hrál náš ,,A,, dorost tak i starší žáci. Ale i tak jsme to dokázali poskládat a odjeli jsme se třemi náhradníky. Po delší době si s námi jeli zahrát hráči Janák a Nguyen M. I přesto , že jsme na toto utkání jeli v omezeném počtu, tak to nebyl až tak špatně odehraný zápas. Kluci měli několik šancí během zápasu ke vstřelení branky ,ale většinou v situaci kdy měli zvolit střelbu z větší vzdálenosti tak se to zbytečně snažili dotlačit až do branky a naopak.

Ve druhém poločase se nám podařilo skórovat a snížit tak soupeřův náskok na rozdíl jedné branky . Tato radost nám však dlouho nevydržela ,soupeř hned v následující minutě znovu skóroval a odskočil nám zase na rozdíl dvou branek.Čtvrtou branku nám vstřelil pět minut před koncem a už nám nedovolil tento zápas žádným způsobem zdramatizovat.

V tomto utkání nám chyběl u některých hráčů větší důraz v osobních soubojích a zodpovědnější přístup ke hře. Taky se hodně projevilo v tomto utkání na výkonosti kdo chodí pravidelně trénovat a kdo ne .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři