logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo TJ Start Brno - FK Znojmo st.žáci 3:3 (0:1)

Góly:Lustig A.,Vojtěch V.,Pintera K.,

Sestava ,hodnocení zápasu a celé podzimní části:

Kučma K.,Lichevník J.,Texlová N., Duhajská V.,Morkus V.,Čopf J.,Lustig A.,Hybler Š.,Gazcio D.,Pintera K.,Petrů A.,Rytíř O.,Fukal M.,Hellinger J.,Vojtěch V.,

Poslední kolo podzimní části soutěže jsme zajížděli odehrát na Start Brno. Na zápas nám chyběl lídr týmu Péřa, proto jsme trochu přeskupili sestavu. Nicméně začali jsme velice dobře,soupeře jsme přehrávali a jako obvykle si vytvářeli brankové příležitosti které ne a ne proměnit. Některé byli opravdu tutové a když už byl brankář překonán tak z toho bylo břevno,tyč nebo z brankové čáry odkop obránce soupeře. Soupeř měl také náznaky šanci ,ale proti nám je to zanedbatelné. V 15.minutě musel ze zápasu odstoupit Morkus Václav pro zranění,což byla velká škoda neboť na předstoprovi hrál velice dobře, tuto roli převzal Čopf Jaroslav a navázal také na kvalitní výkon přesto, že to není jeho parketa. Do poločasu jsme se nakonec prosadili až v 29. minutě střelou Adama Lustiga z přímého kopu (0:1). V poločase jsme si řekli ,že nesmíme polevit a co nejdříve soupeře dorazit další brankou. Vše tomu nasvědčovalo, hned v druhé půle Vojta Vojtěch zvýšil v 36.minutě na 2:0. Pak jsme předvedli tolik tutovek to bych se opakoval,vyšla až v 53. minutě šance Kryštofa Pintery 3:0. A teď pozor, kdo odešel že je po zápase a nakonec si přečetl výsledek (3:3) musel by si zavolat na Fačr jestli se nespletli no a oni se nespletli.Soupeř hned v 54.minutě snížil na 1:3 a začali se dít věci. Když hned v další minutě tedy v 55.minutě soupeř snížil na 2:3, tak neuvěřitelně je to nakoplo, začali jezdit, najednou byli u všeho dříve a než se naši hráči z toho vzpamatovali v 57.minutě soupeř vyrovnal. Dřeli jsme na 3 góly 50 minut a soupeř na to nepotřeboval ani 5 minut. Všechna naše převaha byla pryč. Poté se zápas přeléval v šance na obou stranách a byly chvíle kdy už to vypadalo ,že pojedeme z Brna s prázdnou. Soupeř si za druhý poločas bod zasloužil, kdybychom však aspoň každou pátou šanci proměnili, tak nebylo co řešit. To co zahodili Piňťas s Adym P., to by složilo i Stramacciniho. Nakonec jsme museli být za bod rádi, snaha a bojovnost se hráčům upřít nedá, ale měli a máme na víc.

Teď zhodnotíme celou podzimní část. Vždy chvíli trvá než si tým sedne jak říká trenér Kučera, u mládeže to platí obzvlášť, kdy z týmu odcházejí starší a mladší přicházejí.Myslíme si ,že hráči vytvořili výborný kolektiv ,matadoři vzali mladší hráče a také každý tým se nemůže pochlubit dvěma hráčkami, které jak všichni víme nejsou v našem týmu jen pro parádu. Přístup k tréninkům je hodnocen kladně, hráči mají zájem a to je dobře, Jarda Hellinger má nejlepší tréninkovou účast přesto že se nedostane tolik do hry .Herní projev týmu je na vysoké úrovni, což tým potvrdil 17 body( mohl mít však v pohodě 20) a potvrdil ,že ve hře dopředu jsme velmi silní 49 branek z 10 zápasů no kdo to má? Co nás trápí celý podzim je i přesto že jsme dali 49 branek proměňování šancí, zaměříme se na to. Je pozitivní, že si tolik šancí připravíme,nebojím se napsat, že v tom jsme Top tým soutěže, hrát nějakého zanďoura to né !!!! . Směrem dozadu už tolik chvály nebude 37 obdržených branek je dost. Obrana týmu byla však celá nová a chvíli trvalo než na velkém hřišti pochopili jak se to hraje.I sebelepší obrana nic nezmůže,musí pomoci celý tým. Hráči ,kteří přestoupili do našeho týmu potvrdili kvalitu a jsou velkým přínosem do budoucna. Hráčům celého týmu děkujeme za reprezentaci FK ZNOJMO a těšíme se na další společnou jarní fotbalovou cestu. Tréninky pokračují dál dokud počasí dovolí. Zimní příprava potom bude především o nabírání fyzické kondice bude upřesněno.

Trenéři: Rytíř H.,Kučma P.,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři