logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Finálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 4.3.2018 se konalo poslední finálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích.Tým FK ZNOJMO(ČERNÁ) se postupně utkal s týmy Ivančic,Tatran Starý Lískovec,Medlánky 2005. Ve všech třech zápasech dokázal tento tým vyhrát a v konečném pořadí skončil na 5.MÍSTĚ. Z celkově odehraných 21 zápasů- 16x zvítězil, 4x remízoval a pouze 1x prohrál. Tahle jediná prohra nás nakonec odsunula do boje o 5.-8. místo.

Dvě individuální ceny si z této halové ligy odnesl Martin Veselý. Jako nejlepší střelec celého turnaje (44 gólů) a v anketě, kde hlasovali trenéři všech týmů jako nejlepší hráč celého turnaje. Velká gratulace!!!!!!!  V další anketě byl nejlepším trenérem turnaje vyhlášen Pavel Kučma taktéž gratulujeme!

Sestava, výsledky a hodnocení

Rybníček- Balada,Procházka,Sáblíková,Krontorád Martin,Krontorád Marek,Veselý,Dvořák,Marečková,Veselá.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - IVANČICE 5:1

Góly :Krontorád Martin 2x,Veselý Martin,Procházka Marek 2x,

V prvním zápase jsme se utkali už po třetí v řadě s domácím týmem z Ivančic. Před zápasem jsme si v kabině určily pokyny které hráči plnili na 100%.Dnes jsme měli o dva hráče méně,tak jsme museli sestavu pozměnit a vyplatilo se.Jako první se krásnou střelou trefil Martin Krontorád. Na další výbornou akci jsme nemuseli dlouho čekat,skvěle se zhostil míče náš nejlepší střelec Martin Veselý a zvýšil náš náskok na 2:0.Dnes musíme pochválit a vyzvednout výkon Marka Procházky, který dnes výborně zahrál v obraně a 2x dokonce svými krásnými góly zvýšil náš náskok. Soupeř se zmohl pouze na 1 gól.V tomto zápase byla vidět chuť hráčů do hry a hráči ukázali kdo je na hřišti pánem.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - TATRAN STARÝ LÍSKOVEC 6:1

Góly: Veselý Martin 2x,Sáblíková Bára,Martin Krontorád,Veselá Jana 2x,

Druhý zápas se nesl na stejné vlně jako ten první.Náš tým předvedl své kvality.Tentokrát skóre otevřel Martin Veselý.Svým vydřeným a dotlačeným gólem se prosadila i naše kapitánka Bára . Nejlépe to dnes klapalo útočné dvojici Martinů( Veselý a Krontorád).V posledních 4 minutách do hry naskočila po boku svého bratra Martina i nejmladší hráčka Janička.Za jednu minutu střídání stačila Janča po přihrávkách Martina vstřelit krásné dva góly a zpečetit naši výhru na 6:1.Na tribunách se hlasitě skandovalo,a soupeři nevěřícně kroutili hlavami.

FK ZNOJMO(ČERNÁ) - MEDLÁNKY 2005 3:1

Góly: Veselý Martin,Procházka Marek,Krontorád Marek

I třetí zápas jsme zvládli s přehledem.Střelecky se v dnešních zápasech prosazovali stejní hráči.Dnes nás ale mile překvapil svojí chutí a bojovností Marek Procházka.Skvělými tahouny týmu byli bratři Krontorádovi. Společně s Martinem Veselým a Markem Procházkou tvořili neporazitelnou čtyřku.V bráně dnes opět skvěle zachytal Vítek Rybníček.Svoji část odehráli i děvčata Deniska a Janička,které zpestřovali hru a byli za to odměňovány hlasitým fanděním.

Dnes jsme v této sestavě odehráli poslední halovou ligu,a hráči předvedli skvělé výkony.

Po skončení posledního zápasu se konalo vyhlášení individuálních cen. Nejlepší trenér,nejlepší brankář,nejlepší hráč (o všech těchto postech rozhodovali v anketě trenéři ostatních mužstev). Další cenou byl nejlepší střelec podle počtu vstřelených branek.

Ze čtyř ocenění si tento tým odnesl cenu za: NEJLEPŠÍHO TRENÉRA Pavel Kučma,a hned dvě ocenění za NEJLEPŠÍHO STŘELCE se 44 góly a NEJLEPŠÍHO HRÁČE Martin Veselý.

Všem hráčům moc děkujeme za jejich výkony a rodičům za skvělou atmosféru kdy nás vždy hlasitě podporovali!!!!!

TRENÉŘI : Jiřina Veselá,Pavel Kučma.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři