logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15.kolo SK Vojkovice - FK Znojmo ml.žáci 2:8 (1:4)

Góly: Procházka,Veselý 2,Tejkal 2,Dvořák 2,Štancl

V sobotu 5.5.2018 se konalo další kolo krajské soutěže.Tentokrát jsme zajížděli do Vojkovic,odkud jsme si odvezli další 3 cenné body.

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček- Balada,Mareček,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Veselý,Dvořák,Prycl,Štancl,Vystrčil,Tejkal, Adamička.

Hodnocení:

Hned v úvodu prvního poločasu jsme byli velice aktivní a nepouštěli soupeře do žádných šancí. První střelou vyzkoušel brankáře soupeře Veselý ale trefil jen tyčku,ale šance nezůstala bez odezvy.K odraženému míči se dostal Marek Procházka a ten už neminul.Po té jsme tlačily soupeře na jejich polovině a předváděli opravdu pěkný fotbal.První polovina byla z naší strany více aktivní.Další pěknou akcí zakončenou gólem se už přesnou střelou prosadil Veselý a po něm vzápětí i Tejkal.Dokonce poločasu jsme přeci jen udělali v obraně chybu a soupeř po samostatném úniku na brankáře šanci využil.

Druhý poločas byl se začátku dost nepřesný a hráči přestali být pohyblivý a pouštěli soupeře k míči .Pak se ale hra urovnala a my odehráli pěkný fotbal.Do pěkné akce z obrany až do útoku se pustil Martin Dvořák.Dnes nás mile překvapila hra Mildy Adamičky,který byl dnes na hřišti konečně vidět.V záloze výborně odehrál i Tadeáš Lichevník ,který nás překvapuje zápas od zápasu a je vidět že mu post v záloze moc sedí.Také musíme pochválit i Báru naši kapitánku,která se dnes také dostala k šancím ,ale brankář ji šance vychytal.Svoji výbornou hru jako vždy předvedl i Martin Veselý,který svým spoluhráčům chystal gólové šance.Dnes se i poprvé gólově prosadil i Peťa Štancl a dnes byla vidět i hra Honzi Vystrčila,který odvedl moc pěkný výkon v obraně.

Dnes se nám herně vedlo dobře,a byla vidět od hráčů chuť k vítězství.Těší nás že střelců dnes bylo hodně. Příští kolo nás čeká asi nejtěžší soupeř ze Svratky a my se na něj co nejlépe na trénincích připravíme.

Trenéři Kučma,Štancl a vedoucí týmu Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři