logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Okresní přípravky mladší

Okresní přípravky mladší

V nedeli 20.5. se na našem hřišti odehrálo další kolo mladší přípravky. Tentokrát naše dva týmy přivítaly celky Hatě/Vrbovec a Jaroslavice.

Sestava výsledky a hodnocení

Sestava

Vizingr Matěj, - Vizingr Štěpán, Varga patrik, Kratochvíl Filip, Střecha Tomáš, Kratochvíl Adam, Nováková Emily, Varga Matyáš

Výsledky

FK Znojmo bílá – Hatě/ Vrbovec 9:6

Góly- Varga P. 4x, Kratochvíl Adam, Nováková,

FK Znojmo bílá – Jaroslavice 6:5

Góly- Varga P. 4x, Kratochvíl Filip, Samek M.,

Dnes jsme v obou zápasech předvedli velmi bojovné výkony. Tým bílá byl sestaven převážně z hráčů ročník 2011 a 2012. Kterým výborně pomáhali hráči ročníku 2009. Všechny naše hráče musím pochválit za dobrý výkon.

Trenér Milan Samek

 

FK Znojmo červená:

Sestava

Tobík Chalupník,Tobík Kaidl,Vojta Malačka,Sam Podzemský,Tom Chrásta,Robča Vyorálek,Oli Brzobohatý,Kája Kafka,Dan Kubále,Niki Vašíček

FK Znojmo červená – Jaroslavice 7:7

Góly- Vašíček 2x, Vyorálek, Brzobohatý, Podzemský, Chrásta, Malačka,

FK Znojmo červená – Hatě/ Vrbovec 10:4

Góly- Vašíček 2x, Brzobohatý 2x, Podzemský 3x, Kafka, Kaidl, Kubále,

Dnes jsme měli v sestavě velkou posilu v podobě Nikiho,kluci byli šťastní,že si sním můžou zahrát a bylo vidět,že od Nikiho odkoukali spoustu fint,které se později snažili také udělat.Niki byl samozřejmě rozdílový hráč a bylo jasné,že si dnešní bezstarostnou hru užívá. Slušný výkon podal v bráně Tobík,i když bylo vidět,že po pár tvrdších ataků v prvním zápase od kluků z Jaroslavic,měl trochu strach chytat a řešil některé zákroky hodně bojácně.Fotbal je tvrdá hra a někdy bolí,což se dnes Tobík přesvědčil.Vojtík s Tobíkem dnes v obraně odvedli dobrý výkon.Táhlo je to dopředu,čímž občas zapoměli na své hráče a potom je těžko naháněli.Tom byl více zatažený a dobře bránil,zvládl vstřelit i gól,což je skvělé.Mile mě překvapil Danďa,který nebyl až takový střelec,ale zase v zápase bojoval,což je věc,kterou po něm chci a dnes ji splnil dokonale.Oli s Robčem dnes dali několik gólů,ale byly tam pasáže,kdy se kochali a měli by se věnovat více hře a chtít míč,bojovat o něj.Jsou to pořád benjamínci a jistě se to bude zlepšovat,takže hlad po míči bude za nějakou dobu určitě obrovský.Sam měl skvělé pasáže a na to že je ročník 2011 jde vidět,že je talent který bude v budoucnu velmi platný,má to v sobě.Nakonec Kája.Ten má v sobě obrovského bojovníka.Makal bojoval a ke všemu si vydřel šanci ze které dal v pohodě gól.Kluci hodně slušný výkon!!!

Trenér Luboš Kaidl,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři