logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo Krajské mladší a starší přípravky

V sobotu 9.9.2017 proběhlo na našem hřišti první kolo krajské soutěže mladších a starších přípravek. Za soupeře jsme měli týmy Kohoutovic a Podluží. Mladší přípravka v obou zápasech dominovala. Starší jednou remízovala a jednou těsně prohrála.

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Mladší přípravka

Sestava

Ludvík Matyáš - Marečková Denisa, Varga Patrik, Vyroubal Adam, Vašíček Nicolas, Veselá Jana, Železný David, Chaloupka Dominik,

Výsledky

FK ZNOJMO - Kohoutovice - 11 : 4           Góly: Vašíček 4x, Vyroubal 3x, Železný 2, Veselá, Varga,

FK ZNOJMO - Podluží - 18 : 7                       Góly:Železný 5x, Vašíček 5x, Chaloupka 3x, Vyroubal 2x, Veselá 2x, Varga,

Hodnocení

V dnešním dvojzápase náš tým předvedl velmi kvalitní výkon. V obou utkáních jsme herně byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Nás trenéry navíc těší 29 nastřílených branek a herní kvalita našich hráčů.

V prvním utkání čekali oba týmy dlouho na první branku, ale postupem času se oba týmy rozstříleli. Náš tým byl v tomto utkání daleko aktivnější a po zásluze zvítězil. Hosté byli technicky slušně vybavení, ale na náš tým to dnes nestačilo. Druhé utkání bylo od první minuty v naší režii a po prvním poločase bylo prakticky rozhodnuto (11:1) Ve druhé půli už zápas neměl z naší strany takové tempo a koncentraci na samotné utkání a soupeř trestal naše ofenzivní choutky brejky do otevřené obrany.

Co se týče jednotlivců tak velmi spolehlivě fungovala obrana v čele s Deniskou Marečkovou,(velmi spolehlivá a technicky vybavená hráčka) Adamem Vyroubalem a důrazným bojovníkem Patrikem Vargou. Ofenzivní sílu potvrdila dvojice Vašíček – Železný autoři 16-ti gólů. Trochu unaveným dojmem dnes působila Janička Veselá,ale i ta se přesto dokázala gólově prosadit třemi zásahy. Výborně se do tohoto týmu začleňuje benjamínek Dominik Chaloupka autor třech branek. V brance dnes předvedl pár dobrých zákroků a výběhů Maty Ludvík, který pak bude muset zapracovat hlavně na rychlé a přesné rozehrávce nohou. Dnes jsme v několika střídáních zkusili obměny postů a tam nás na pozicích obránců velmi mile překvapila dvojice Nicolas Vašíček a Dominik Chaloupka.

Tento tým ukázal svoji fotbalově ofenzivní sílu a je vidět že je velmi dobře poskládaný. Dnes předvedl několik hodně dobrých kombinací a fotbalových momentů. Navíc vsítil i dost krásných gólů. Uvidíme na jaké soupeře v dalších kolech této kvalitní soutěže narazíme a budeme moci konfrontovat.

Trenéři Milan Samek, Leoš Ludvík,

 

Starší přípravka

Sestava

P. Sokol, P. Nguyen, T. Říha, T. Horecký, D. Papoušek, M. Brzobohatý, L. Polášek, L. Kaidl, R. Záhora, L. Bureš.

Výsledky

FK Znojmo : Kohoutovice 9:9    Gól- T. Horecký 3x, L. Kaidl 1x, M. Brzobohatý 1x, R.Záhora 1x, D. Papoušek 3x.

FK Znojmo : Podluží 7:8               Gól - T. Horecký 1x, P. Nguyen 1x, L. Kaidl 1x, R. Záhora 1x, L. Polášek 2x, M. Brzobohatý 1x.

Hodnocení

Hráči dnes předvedli solidní výkon a jsme rádi, že jsme výsledkově a ani herně nepropadli. Oba zápasy byli velmi vyrovnané a o samotném výsledku rozhodovali maličkosti a štěstí v koncovce.

Poděkování všem rodičům za podporu a hlavně hráčům.

Treněři. Martin Prycl , asistent Kamil Horecký.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři