logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15.kolo Sokol Jaroslavice – FK Znojmo B 0:4 (0:3)

 Branky: 20´+ 27´Černý, 43´Samek, 59´Železný

 Sestavy a hodnocení:

Jaroslavice: Juhaňák Luděk – Hoc Jakub(76´Klíma), Juhaňák Lukáš, Procházka Daniel, Drápela, Bartoš(65´Švejdík), Glazer, Juhaňák Luděk II., Hoc Jan, Procházka Vladimír, Svoboda(72´Lev)

 Znojmo B: Kotáb – Kafka Jakub, Poláček(71´Doválel), Bálka – Kafka Jan(57´Benda), Šťáva, Železný, Karban(40´Rolník) – Kropáček, Samek(64´Mössmer), Černý(73´Pavlík)

 Sám jsem byl dnes zvědavý, jak se nám povede vstup do utkání, protože v přípravě jsme toho moc neodehráli a na trávě vůbec nic. Ale klukům jsem věřil, přece jenom už jsme dlouho pohromadě a víme všichni, co od sebe můžeme navzájem čekat. Vstup do utkání se nám opravdu nepovedl, hráli jsme složitě, pomalu a zase jsme chtěli všichni dávat přímo gólové nahrávky. Uklidnila nás první branka a po ní už jsme měli utkání pod kontrolou. Do poločasové přestávky jsme šli s tříbrankovým vedením a druhý poločas jsme odehráli skoro celý na soupeřově polovině. Bohužel jsme přidali jenom jednu branku, protože se u nás naplno opět projevila naše „silná“ stránka a to pořád „vymýšlet“ místo toho abychom byli hladoví po vstřelení gólu. Vítězství bylo zasloužené, ale mrzí mě naše produktivita, věřil jsem, že se prosadíme v druhé půli vícekrát.

Kluci to budou mít těžké, kádr je široký a hodně silný a může se a bude se stávat, že se někteří nebudou dostávat do hry tak často, jak jsou zvyklí. Pevně doufám a věřím, že každý z nich bude dřít a bojovat o to, aby oni byli ti vybraní! Jen tak můžeme uspět a kluci se dále někam posunout.

Dnes bych chtěl hlavně pochválit Pavla Šťávu a Petra Železného, kteří odehráli skvělý zápas. Mě hodně překvapili i tím, že hráli přesně to, co jsme si řekli a potlačili své osobní choutky a ambice a když jim tento přístup a nasazení vydrží, tak udělají pro sebe a pro mužstvo spoustu práce a sami si to užijí.

V sestavě bylo i jedno překvapivé jméno – Jeňa Kafka. Obrovsky odmakal celou zimní přípravu a chtěl dokázat, že si chce ještě fotbal užít a já jsem mu na oplátku chtěl ukázat, že si zaslouží šanci a on se ji chopil a vůbec nezklamal. Jen musí vydržet a dále pracovat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři