logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo FK Znojmo starší žáci - Hrušovany nad Jev. 4-1 (2-0)

Góly – Kolařík 2x, Procházka, Svoboda,

Sestava a hodnocení utkání

Kmotras - Ondruš,Hega,Škubal,Ondra,Železný,Kolařík,Peřinka,Svoboda,Částek,Procházka,Auer,Koňařík,Nguen,Heerman,Zimola,Vopravil,Dušek.


Řekli po utkání : Daniel Ondra a Milan Železný


Dnes kluci i bez našich klíčových kráčů Pavla Havliše a Marka Balíka, kteří hostují v 1.SC.Znojmo dokázali se semknout a týmově tento zápas odbojovali a z toho jím patří důležité vitězství v prvním mistrovském utkání. Hoste z Hrušovan byli hlavně v druhém poločase lepším týmem ale naše mužstvo svou bojovností dokázala tento tlak ustát a přidat za stavu 2:1 ještě dva důležité goly.
Šli jsme do vedení 1:0 po krásném centru Matěje Ondry a vynikající zakončení Denise Kolaříka který u nás hrál první zápas a hned v něm vstřelil dva goly (jen tak dále). Druhý gol vstřelil Rosťa Procházka po samostatném úniku. Hosté snížili na 2:1 po rohovém kopu. Pro nás uklidňující gol na 3:1 vstřelil opět Denis Kolařík po velké chybě hostující obrany. Čtvrtý náš gol vsítil Franta Svoboda po pěkné nahrávce Oty Škubala.
Pochvalu zaslouží kluci, kteří nastoupili i za ml.dorost a poctivě tento zápas odbojovali a byli tahouni týmu (Rosťa Procházka,Milan Železný,Ota Škubal,Luboš Částek).
Dnes bychom chtěli vyzvednout výkon našeho brankaře Patrika Kmotrase a jak už jsme říkali autora naších dvou golu Denise Kolaříka.
Příjemné překvapení pro nás byl výkon mladého hráče Martina Peřinky r.2003,který odehrál s velkým přehledem celé utkání.
Ale jak už jsme zmínili tento zápas zaslouží pochvalu celé mužstvo.

Program tohoto týdne :
Pondělí-Středa-Pátek : Trenink v 16:00
Mistrovské utkání Jevišovice-FK Znojmo : Sobota 10:30

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři