logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Zimní turnaj Tasovice 2005

MR Znojmo - SC Znojmo - 1:3 (gól Vacek)

První zápas na turnaji jsme nastoupili v neuplné sestavě chyběl Kubošný, Bárta a Samek. První poločas jsme se prvních 20 min hledali, bylo tam hodně nepřesností. Závěr poločasu jsme hru postupně vyrovnali, ale inkasovali jsme po chybě ve středu hřiště 0:1.

Na začátku druhé půle se nám podařilo vyrovnat, ale pak jsme inkasovali po brejku a v závěru jsme inkasovali znovu. Druhá půle byla docela vyrovnáná ale rozhodla lepší koncovka hostů. Bylo znát že jsme byli poprvé na hřišti a ještě jsme se hledali.

MR Znojmo - SC Unanov - 2:3 (gól Vacek 2x)

Druhé utkání jsme nastoupili už v plné síle a na hře to bylo znát.Docela dobře jsme kombinovali a soupeře tlačili a v poli přehrávali,ale soupeř podnikal nebezpečné brejky.Hned první střelu na naší branku jsme inkasovali gól po střele z poza vápna.Těsně před tím než jsme inkasovali zahodil Rohák hlavou tutovku po rohu Venci.(dal to nad).Do poločasu se nám podařilo vyrovnat po sam akci Vacka kdy se vápně prosadil jeden proti jednomu a gólmanovi nedal šanci 1:1.

Ve druhé půli jsme soupeře opět herně přehrávali ale hosté opět trestali naše chyby.Na 1:2 dali po chybě Sama ve středu hřiště šli dva na jednoho a potrestali to.Na 2:2 dal opět Vacek a to opět po sam.akci kdy udělal pěkně kliku ve vápně a chladnokrevně dal podél golmana.Hru jsme pak zbytečně otevřeli a chtěli vyhrát ale soupeř nás opět potrestal a dal po našem malém důrazu před vápnem střelou na 2:3.Všechny góly hostů nám dal Vyskočil.

Herně to nebylo špatný ale chybělo nám lepší finální zakončení a přesná střelba.

MR Znojmo-SC Tasovice - 3:3 (góly Krška 2x, Bárta)

V dalším kole na nás čekal těžký domácí tým. Hrálo se na těžkém bahnitém terénu.Před zápasem jsme si řekli že zkusíme hrát ze zadu na brejky a docela se nám to dařilo.Hned z prvního bejku dal Vacek Krškovi zpětnou přihrávku na vápno a ten sřelou pod břevno poslal naše mužstvo do vedení 1:0.Za dalších 15min jsme udělali super rychlí brejk z naší půlky po ose Samek Rohák Vacek který to nachystal Krškovi perfektně na 2:0.Pak jsme měli ještě nějaké pološance ale nic z toho. Naopak domácí museli trochu zamakat a povedlo se jim snížit po naší chybě kdy jsme se nestačili vrátit po ztrátě míče v útoku,udělali rychlí protiútok a bylo 2:1.V poslední minutě pak domácí zahodili penáltu (tyč).

Ve druhé půli se pak domácím podařilo vyrovnat z další penálty na 2:2.My ale hráli docela dobře dařila se nám kombinace a ve druhé půli jsme využívali rychlého Bártiče na pravé straně a ten dal po pěkné přihrávce od Vacka gol z pravé strany ve vápně pod břevno 3:2.Ale my opět chybovali po rohu jsme nechali zcela volného borce a ten dal hlavou na 3:3.V posledních pěti minutách jsme pak zahodili dvě tutovky.První Řeřuchá kdy dorážku z 8m překopl a druhou Vacek kdy mu Samek na malém vápně dal míč pod sebe ale nedokázal propálit dva beky a golmana.

Tento zápas jsme sehráli docela solidně až na ty naše chyby vzadu. Jinak jme na těžkém terénu předváděli solidní fotbal.

MR Znojmo - SC Jevišovice - 3:2 (góly Krška 2x, Samek)

Dneska se hrálo na lepším terénu než minulé kolo.Soupeř hned od začátku hrál na nás nátlakovou hru a ta nám dělala problémy.Prvních 30min jsme se nebyli schopni prosadit.Dělali jsme chyby hlavně v rozehrávce prohrávali jsme osobní souboje a byli jsme u všeho pozdě.Proto jsme taky ve 30min prohrávali 2:0 a nebýt Burdise mohlo to být i víc.Pak se nám během dvou minut podařilo vyrovnat.První gól dal Krška po pěkné přihrávce od Bárty kdy šel sám na golmana a dal to podél něj k tyči 1:2.Druhý gól dal opět Krška po chybě hostů ve středu obrany šel opět sám na golmana a s přehledem vyrovnal.Po golech se začala vyrovnávat i hra v poli.

Druhá půlka už byla z naší strany o dost lepší.Dařila se nám kombinace a měli jsme míč častěji na kopačkách.Soupeř upustil od nátlakové hry( možná přepálili začátek).Naše obrana pracovala ve druhé půli dobře a hlavně bez chyb,navíc hru zjednodušila.Ve druhé půli jsme pak měli i dost šancí.Jednu z nich vytvořil Bárta který dělal ve předu problémy hostující obraně ale do zakončení nám chyběl krok.Další velkou šanci pak zahodil Krška po pěkné kombinaci se Samkem byl tváři v tvář sám před golmanem a odmítl tak hatrric.Ale prvního vítězství na turnaji jsme se přece jenom dočkali.Ostrý našel pěknou přihrávkou Sama a ten samostatný nájezd proměnil 3:2.Za druhou půli jsme si vítězství zasloužili hráli jsme docela dobře.

MR Znojmo - FC Hatě 2:2 (góly : Samek, Vacek)

Poslední zápas na turnaji jsme odehráli na zmrzlém a velice nebezpečném terénu.Navíc jsme se museli obejít bez zraněného Kršky.Obě mužstva měla problémy s pohybem a podle toho i hra vypadala.Ze začátku první půle jsme byli o něco aktivnějším měli jsme pár střel na branku ale žádná se neujala.Ve 20 min jsme se přece jen dočkali Rohák patou zprvní efektně prostrčil balón za obranu na nabíhajícího Sama a ten dal podél golmana na 1:0.Pak jsme měli ještě jednu slibnou šanci ale Rohák finální přihrávku na Vacka před branku dal nepřesně.Hostům se pak podařilo vyrovnat po trestňáku z boku když jsme nechali za obranu naběhnou útočníka a bylo srovnáno 1:1.

Ve druhé půli jsme se pak museli porvat nejen s terénem ale i nepříjemným protivětrem.Hatě tak byli ve druhé půli lepším týmem a hrálo se převážně na naší půlce.Hosté nastřelili hned na začátku bombou břevno.Pak se přece jen dočkali a po chybě v zadu dali na 1:2.Poté nás několikrát podržel výborně chytající Burda kdy chytil dva samostatné nájezdy a několik ošemetných střel.Ve druhé půli stojí za zmínku z naší strany jen Drdrova velká šance kdy nedokázal dokopnout balón po závaru ze 3m do branky. V 80 min pak byl vyloučen Kalimero kdy stáhl borca který šel z půlky sám na naší branku.V závěru jsme pak všechny síli vložili do útoku a vyplatilo se to.V 90 min zatáhl Řeřucháč pěkně balón z prava a dal centr před malé vápno kde dal Vacek (k údivu všem) hlavou pod břevno na 2:2.

Kvalitu hry dneska opravdu moc ovlivnil zmrzlí terén a nejdůležitější bylo že se nikdo nezranil.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři