logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo IE Znojmo A - Apos Blansko 0-0

IE Znojmo - FK Blansko 0:0                                        Napsali na stránkách soupeře

ČK: 78' Hájek(Blansko)                                                Řekli po utkání na stránkách soupeře 

Sestavy

IE Znojmo - Vítámvás - Kubošný, Kalina, Tkadlec - Rolník, Adámek, Šťáva, Škvařil(73' Mařík) - Černý(73' Poláček),Procházka,Vašíček(90' Logr)

FK Blansko - Juran - Bubeníček,Kolář,Janíček(46'Beneš),Šíp - Sedláček(83'Matuška),Šplíchal,Hájek,Šenk(46'Zouhar) - Doležel,Sehnal

O osudu utkání jsme mohli rozhodnout hned na začátku - ve 3.min. Škvařil poslal do úniku Procházku, ale jeho střelu vytáhl Juran na rohový kop, po jehož rozehrání posunul míč Adámek k neobsazenému Vašíčkovi, ale ani tato druhá velká šance zůstala nevyužita, střela mířila vysoko nad.
A ani do třetice jsme nebyli úspěšní, když v 15.min. Procházka dloubákem za hostující obranu poslal do šance Černého, bohužel i ten vysoko přestřelil.
Hosté odpověděli v 23.min., když se velmi aktivní Šenk zbavil na hranici vápna kličkou Rolníka, naštěstí jeho tvrdou střelu konečky prstů zastavil Vítámvás.
Největší šanci na vstřelení gólu si hosté vytvořili v 35.min., když zaběhli za naši obranu 2 hostující hráči, Vítámvás se štěstím vyrazil míč, bohužel k úplně volnému hostujícímu hráči před kterým byla úplně odkrytá brána, naštěstí se mu míč "zamotal" mezi nohy a naši obránci se stihli včas vrátit a nebezpečí odvrátit. V 41.min. napřáhl hostující Šenk z 20m a jen těsně minul naší bránu. Ve 43.min. našel Černý rozběhnutého Vašíčka, který bez přípravy z hranice vápna tvrdě vystřelil, ale přímo do připraveného Jurana.
Druhá půle už byla "chudá" na šance, obrany pracovaly spolehlivě. V 52.min. napřáhl z hranice vápna Rolník, ale Juran skvělým zákrokem vytáhl míč na rohový kop. V 67.min. se po standartní situaci odpoutal od bránícího Adámka hostující Zouhar, naštěstí jeho střela byla velmi nepřesná.
Vzruchu bylo i ve druhém poločase hodně, akce střídala akci, ale obránci obou týmu byli vždy včas připraveni a útočné hráče do zakončení nepouštěli.
V 86.min. napřáhl z 25m Kubošný a jeho střela otřásla břevnem hostující branky a zápas tak skončil dělbou bodů.

Řekli po utkání:
T. Pěnkava - Dnes jsme sehráli kvalitní utkání s velmi těžkým soupeřem a je jenom velká škoda, že jsme nedokázali ani jednu ze tří 100% šancí využít.
Mrzí mě to, protože nás hosté ve druhé půli díky standartním situacím zatlačili, ale bez toho, že by si vytvořili vyloženou brankovou příležitost.
Myslím si, že remíza s tímto soupeřem určitě není ztrátou.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři