logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo Miroslav B - IE Znojmo B 1-2 (1-0)

Gól- Doválel, Mossmer,

Sestava                                         Napsali na stránkách soupeře

Mucha-Doválel,-Bálka,Logr,Mossmer-Pompa(46 Šperl-90 Kafka),Soukup, Holzbauer,Kahaj-Kubále,Drmota

První poločas nepřinesl fotbal ve kterém by bylo moc šancí na vstřelení gólu. Byl to převážně boj mezi šestnáctkami. Obou týmům chyběla přesnější přihrávka, Přesto do kabin odcházeli šťastnější domácí,kteří využili důrazu ve vápně po rohovém kopu 1-0.

Do druhé půle udělal trenér Milan Samek (jenž byl zraněný a zaskočil za trenéra Ludvíka, který plnil své povinnosti u A týmu) změnu, kdy Pompu nahradil Šperl. Ovšem úvod druhé půle patřil domácím, kteří měli díky našim zbytečným faulům tlak a hrozili hlavně ze standartních situlací. Nejnebezpečnější byl přímí kop z 23metrú, který skončil jen těsně vedle tyče. O několik minut později podržel výborným zákrokem náš tým Mucha. Od tohoto momentu jsme začali mít herní a územní převahu. Ovládli jsme i díky soupeři,kterému evidentně docházeli síly střed hřiště a začali si vytvářet šance. V první velké se ocitl dorostenec Kahaj,ovšem nepropálil ve vápně vybíhajícího gólmana. V další příležitosti vystihl přihrávku Kahaje na Kubáleho ve vápně domácí libero a zabránil tak jistému gólu. V další velké šanci se po centru Doválela ocitl Kubále,který se opřel hlavou do míče,ale domácí gólman vytěsnil jeho pokus na roh. V 80 minutě se jako správný kapitán zachoval Rohák a pohotovou střelou po centru z rohu uklidil míč přesně k tyči domácí branky 1-1. Zaslouženě jsme tak vyrovnali. Kluci v té době hráli opravdu všichni na hranici svých možností co se nasazení týče. V 90 minutě jsme se po rohu domácích dostali do brejkového přečíslení a následný nadýchaný centr Drmoty trefil pohotově z voleje do sítě Mossmer 1-2. Radost našeho týmu byla obrovská. Sudí Nikolai nechal hrát ještě dvě minuty a utkání následně ukončil. Naši kluci si tak odvezli velmi cenné tři body.

Řekli po utkání Milan Samek

V první půli bylo utkání hodně vyrovnané s minimem šancí na obou stranách. Domácí hodně hrozili po rohových kopech a centrech do vápna, kde byli velmi nebezpeční a to jim nakonec vyneslo jednobrankový náskok do kabin. Ve druhé půli jsme přečkali jejich úvodní tlak a začali jsme mít navrch. Soupeř vyklidil střed hřiště, kluci opravdu bojovali a měli daleko více sil než domácí. To se nakonec ukázalo jako rozhodující, všichni jsme si to moc užili, protože otočit zápas brankami v 80 a 90 minutě to je prostě super.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři