logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13.kolo IE Znojmo B - Blížkovice 3-2 (2-1)

Branky: 15' Ostrý, 24' Kubále z pen., 53' Drmota - 39' Hochman z pen., 84' Darvaš

Sestava:

Mucha - Poláček, Doválel, Veselý, Logr - Škvařil(90' Pompa), Samek, Ostrý, Bálka - Drmota(89' Šperl), Kubále(82' Soukup)

Řekli po utkání:
J. Ludvík - Obě mužstva dnes sehrála vynikající utkání, hrálo se po celou dobu ve vysokém tempu, hra se přelévala ze strany na stranu a bylo k vidění hodně osobních soubojů. Věděli jsme o hostujícím mužstvu, že bude hodně bojovné a nevypustí žádný souboj, ale i přesto nás překvapili svým důrazem a agresivitou, musím ale podotknout, že vše bylo v rámci pravidel. Celou první půli nám trvalo si na tento jejich způsob hry zvyknout, ale i tak jsme se dostali do dvougólového vedení a další akce jsme bohužel nedotáhli do konce. Hosté pak snížili do poločasu na rozdíl jediného gólu a znovu se dostali do zápasu.
Druhá půle už byla plně v naší režii, brzy jsme vstřelili třetí gól a byla obrovská škoda, že jsme potom zahazovali i ty nejvyloženější šance, neboť o zápasu mohlo být rozhodnuto daleko dříve. Závěr jsme si už zkušeně pohlídali i přes obdržený druhý gól. Bylo to zasloužené vítězství a výborný fotbal, ke kterému přispěla obě mužstva.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři