logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo Šanov - IE Znojmo B 2-2 (2-1)

Gól - Drmota 2x,

Sestava

Mucha-Kír, Bulín,Lógr,Kafka-Pompa (30 Soukup), Bálka, Samek, Dufek,-Drmota,Kubále

Náš B tým přijel k utkání s hodně maldým týmem. V úvodu zápasu byli domácí hodně aktivní a v prvních 10 minutách mohli vsítit dva góly. Ovšem uhodilo na druhé straně Samek rychle ve středu hřiště rozehrál míč na Drmotu a ten z první šance poslal náš tým de vedení 0-1. Domácí rychle vyrovnali po centru z boku. Náš tým se dostal do dalších velmi dobrých šancí. Ovšem gól přidali opět domácí. Po chybě naší obrany prohráváme 2-1. Do konce poločasu si náš tým vytvořil několik velmi dobrých šancí. O gól si říkal hlavně samostatný nájezd Drmoty a dvě 100% šance Samka. Do kabin se odcházelo za stavu 2-1.

Na začátku druhé půle se nám podařilo utkání srovnat střelou Drmoty 2-2. Po gólu se čekal nápor domácích ale ti postupem času přestali běhat a opustili střed hřiště. Naši začali domácí tým přehrávat a vytvářeli  si opět velmi slibné šance. Dvě měl na kopačce opět Samek ale domácí gólman skvělými zákroky držel svůj tým nad vodou. V závěru utkání měli gól na kopačce i šanovští ale naše obrana odvrátila nebezpečí na roh. V 90 minutě domácí nepochopitelně oteřeli obranu. Naši se dlouhým nákopem dostávají do velké šance Kubále výborně počkal a vyběhl metr z naší poloviny a postupoval zcela sám na branku,ovšem pomezní Fojtík k překvapení všech včetně domácích mává ofsajd. O minutu později  hlavní sudí Ryšavý píská raději konec utkání aby se nemusel stydět za svého asistenta na lajně a zbytečně krotit emoce našich hráčů.

Řekli po utkání Jiří Samek trenér

Před utkáním bychom byli s bodem určitě spokojeni protože dnes nastoupilo opravdu hodně mladých hráčů z dorostu. Ovšem kolik šancí jsme dnes zahodili bylo trestuhodné. Domácí mohou děkovat svému gólmanovi který byl jednoznačně jejich nejlepším hráčem. Nemúžu se zde nezmínit o situaci v 90 minutě. To co předvedl pomezní rozhodčí Fojtík jsem dlouho neviděl a jen těžko hledám slova nad jeho verdiktem.......

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři