logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18. kolo IE Znojmo C - Chvalovice B - 9:1 (4:0)

Góly: 3x Dočekal, 2x Náprava, Peca, Rosecký, Miklík, Papai.

Sestava: Hereči - Pavlů, Benda, Klouda, Kir - Náprava, Holzbauer, Klaška (46.- Pospíchal), Rosecký - Peca (75. - Papai), Dočekal (46.- Miklík).

Po nevýrazném výkonu v minulém kole, přijel k místnímu derby tým Chvalovic B. Do naší branky se tentokrát postavil dorostenec Tomáš Hereči, který ukázal, že je výborně připraven na přechod do můžské kategorie.Utkání začalo nervózně, často se diskutovalo a hra neměla přilišný spád.  Nakonec však časté diskuze uškodily především hostům, kteří se více soustředili na pana rozhodčího a tak se nám podařilo do poločasu vstřelit 4 branky. Hatrickem se blískl Dalibor Dočekal.

Do druhého poločasu jsme vystřídali rovnou dva hráče. Klašku nahradil Pospíchal a Dočekala nová mladá posila - Gabriel Miklík. Hosté měli po naší chybě v obraně hned v úvodu druhé půle výhodu pokutového kopu. Tu však bravůrně zlikvidoval náš gólman a tak se potvrdilo přísloví - Nedáš - dostaneš. Postupně jsme zvýšili náskok až na hrozivých 9:0. Hostům se v závěru podařilo vstřelit branku a bohužel tak pokazili čisté konto našemu brankáři.

Po našem zápase nastoupilo ke svému utkání áčko, které nechtělo zůstat zahanbeno a tak svému soupeři rovněž uštědřilo pěknou lekci.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři