logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

26.kolo IE Znojmo C - Hl. Mašůvky 6-0 (2-0)

IE-C-Hl-Masuvky-09062012Góly: Kafka Jan 4x, Holzbauer Václav, Blažíček Jaroslav

Sestava FK IE Znojmo "C": Čech – Pavlů (55. Kir), Klouda, Dočekal, Náprava – Truhlář, Miklík, Klaška, Pospíchal  (55. Blažíček)– Holzbauer, Kafka

Trenér: Burša Vlastimil
Asistent: Samek Jiří
Vedoucí mužstva: Fučíková Dagmar
Lékař: MUDr. Stoklasa Helmut
Masér: Samek JanRozhodčí: Peřinka Jiří
Pomezní: Benda Martin (ve 2. poločase zmokl) - děkujeme

K dnešnímu utkání jsme nastoupili citelně oslabeni o dvě stabilní opory zadních řad – Teofil je po drobné operaci, Máslo bolavou achilovku. Na stoperské místo se vrátil Dalda a vedl si skvěle. Jak sám později přiznal, zahraje si na stoprovi lépe, než v útoku. Po debaklu a špatné hře v Únanově jsme si před utkání v kabině řekli, že musíme hrát technický a kombinační fotbal, jako se nám to dařilo proti Starému Petřínu. Hru dirigoval ze středu zálohy Kempa a jeho fotbalové myšlení a kombinační schopnosti se projevují na hře i výkonu týmu. Byl to právě Kempa, který v 7. minutě střelou z halfvoleje ohrozil branku hostí. Ve 20. minutě jsme podnikli rychlý protiútok, Kempa našel přesně Holzbauera a jeho přihrávku uklidil skluzem do branky Kafka. Ve 25. minutě nebezpečně vystřelil levačkou Dalda, jeho střela těsně minula tyč.Ve 29. minutě využil Kafka zaváhání v obraně soupeře, pronikl do vápna a střelou ze 13 metrů k tyči zvýšil naše vedení. Ve 40. minutě zahrozili hosté, jejich střela z 10 metrů těsně minula tyč Čechovi branky.

V 55. minutě trenér Máslo vystřídal – odstoupili Lupen a Pospíchal, nastoupili Blažíček a Kir. V 58. minutě vystřelil Kafka ze 20 metrů po zemi, dal hostujícímu brankáři "jesle" a dovršil tak svůj hattrick. V 62. minutě jsme prováděli přímý kop ze vzdálenosti 30 metrů, do míče se tvrdě opřel Holzbauer a zvýšil naše vedení na 4:0.  V 69. minutě našel Holzbauer přesným centrem z levé strany ve vápně Kafku, který z 10 metrů hlavičkou vymetl pravou šibenici.V 72. minutě našel Kir přesným centrem nabíhajícího Blažíčka a ten uzavřel gólový účet dnešního utkání. I když šance ještě byly na obou stranách. Hosté v 85. minutě překopli z 8 metrů vysoko branku. V 90. minutě skvěle vyběhl Čech, zlikvidoval šanci hostí a tím si udržel čisté konto. V této sezóně je to již po čtvrté a tak se Kamil po návratu z dovolené bude svým spoluhráčům revanšovat slíbenou bečkou piva.   Dnes jsme podali dobrý výkon, pohledné kombinace, často i na jeden dotek. Velkou zásluhu na tom měl špílmachr Kempa. I jindy kritický Jirka Samků nešetřil na domácí lavičce chválou na hru domácích hráčů. Měli jsme dobrý pocit z výkonu, jaký chceme vždy hrávat a který nám působí potěšení. A samozřejmě i divákům. Kabinou tedy opět zněly vítězné pokřiky, tentokrát podpořené pivy a zelenou. Někteří hráči dokonce v kabině kouřili. Piva a zelené byly od kamarádů Mandelky a Petra Kloudy, kteří v uplynulých dnech měli narozeniny. Srdečně blahopřejeme.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři