logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo Přímětice - IE Znojmo dorost 1-4 (0:3)

Primetice-dorost-13082011-02

1. kolo

Přímětice - IE Znojmo 1-4  (0-3)

Gól  - Hruška 4x ,

Sestava

 Heréči – Kafka,Doubek, Doleček, Raindl,-  Baláž (76 Moravec), Benda,Michlovič(82  Kroupa), Dufek, - Hruška, Kahaj(69 Švéda),

 Z kraje utkání se oba soupeři oťukávali. Ve 13 minutě jsme kopali roh a centr Dufka usměrnil do sítě hlavou Hruška 0-1. Pár minut poté Kahaj z pravé strany přihrál do vápna Hruškovi,který oklamal dva obránce a střelou k tyči zvýšil na 0-2. Ve 30minutě opět Kahaj pěknou uličkou mezi obránce vybídl Hrušku ke skórování aeten střelou z vápna nedal gólmanovi domácích šanci 0-3. Domácí hráči si vytvořili šance po centrech z rohu,nebyli však úspěšní.

Ve druhé půli se naši hráči soustředili na bránění slibného náskoku z prvního poločasu a vyráželi k nebezpečným brejkům. Po jednom z nich přihrál Kahaj Hruškovi a ten s přehledem upravil na 0-4. V zápětí domácí snížili na 1-4 po závaru ve vápně. Tímto výsledkem utkání skončilo i přes několik šancí na obou stranách.

Řekli po utkání

Michal Mossmer  asistent  trenéra

Chtěli jsme zde uhrát alespoň bod a máme tři, takže jsme spokojeni. Hráči přistoupili k utkání zodpovědně. Druhá půle již z naší strany nebyla tak kvalitní,ale hráči bojovali a zaslouženě vyhráli

Jiří Samek Trenér

Vítězství je výsledkem výkonu celého mužstva. Výborně zahráli oba útočníci. Kahaj přihrál na tři góly a Hruška z pěti šancí čtyři proměnil což je úctyhodná bilance.

Primetice-dorost-13082011-03
Střelec všech 4. branek Dan Hruška

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři