logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo Dobšice - IE Znojmo starší žáci 5-3 (3-2)

Góly - Stašková, Raška, Blažíček

sestava:

Rehberger M. 8 Moravec J. 5 Doubek M. 5 Kopečný J. 6 Rehberger T. 6 Raška V. 5  Blažíček J. 6 Pospíchal M. 6 Chlubna F. 7 Stašková A. 7 Moravec Z. 5
střídání : Pěnkava T. 5

Ve 22 min. Moravec J. obrovská chyba při rozehrávce a hosté otevírají skore na 1:0. Hned o minutu později Chlubna nachází dobře postavenou Staškovou a ta krásnou střelou srovnává na 1:1. Ve 28 min hosté zvyšují na 2:1 a hned ve 31 min už na 3:1 . Ještě do 2 půle ve 34 min. Chlubna přihrává volnému Raškovi a ten do prázdné brány stahuje na 3:2 . Ve 45 min. Pospíchal tvrdou ranou střílí a brankař s problémama odráží a dobíhající Blažíček doráží a srovnává na 3:3. Soupeř je jasně lepším týmem a tak si tlakem vytváří dost šancí a v 64 min. Moravec J. fauluje ve vápně a soupeř bez problému zvyšuje na 4:3 a ještě v poslední minutě hosté z dálky střelou do šibenice zvyšují na konečných 5:3.

řekli po utkání: Marek Pospíchal trenér

Po umorném vedru se kluci snažily a s jedním hráčem na střídání rychle docházeli síly soupeř byl jasně lepším týmem , ale za snahu některých hráčů by byla remíza spravedlivá na druhou stranu mě zklamaly někteří starší hráči za nekolektivní výkon , doufám ,že to do příště zlepší.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři