logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo zimní halové ligy ml. žáku v Ivančicích

Stejně jako loni i letos jsou naši mladší žáci účastníky zimní halové ligy v Ivančicích.  Zde postupně změříme síly s nejlepšími 16 týmy Brna a okolí.

Stránky zimní ligy Ivančice

První kolo se odehrálo v neděli 13.11.

Sestava

Rehberger M.(8)-Rehberger T.(7),Špaček(7),Pospíchal(7),Veselý(7)-Pěnkava(7),Blaříček(7),Bauer(6),Stašková(7),

1.Zápas

ČAFC Brno-IE Znojmo     5-1    

gól – Stašková,

Do zápasu jsme vstoupili aktivně. V první šanci se ocitla Stašková a po ní zahrozil střelou Pospíchal. Skóre se však měnilo na opačné straně 0-1. Hned za minutu to bylo 0-2. Našim se nedařilo a soupeř vedl už 0-4. Snížit se podařilo Staškové hlavou po střele  Pospíchala.

2.Zápas

Medlánky A – IE Znojmo  2-1    

gól-Blažíček,

Druhé utkání jsme začali opět aktivně a tentokrát jsme se dostali do vedení. Z pokutového kopu se trefil Blažíček 1-0. Soupeř srovnal po nedůrazu Špačka 1-1. Do vedení se dostávají  Medlánky z pokutového kopu 1-2. Do konce zápasu máme tlak a několik slibných závaru. Nakonec se nám vyrovnat nepodařilo.

3.zápas

Zbrojovka Brno dívky – IE Znojmo  2-2

Gól – Stašková, Blažíček,

V zápase se dostáváme do vedení po úniku Staškové která z přehledem překonává svoji soupeřku v brance 1-0. Dívky ze Zbrojovky v zápětí vyrovnávají. Do vedení nás dostává Blažíček po akci Staškové 2-1. Soupeřky opět vyrovnávají 2-2 a další jejich šance kryje dobře chytající Rehberger. V jednom případě ho zachránila tyčka. V závěru máme tlak a slibné šance. Tu největší v poslední minutě Stašková. V samostatném úniku tentokrát zklamala a nastřelila míč do brankářky Brna. Utkání tak končí  remízou 2-2.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

V prvním zápase našeho turnaje bylo vidět že si teprve zvykáme na halový fotbal a výsledek dopadl jak dopadl. Druhé utkání už bylo o dost lepší a sahali jsme po bodu. Ve třetím vystoupení jsme sehráli dobré a divácky dramatické utkání kde jsme se v závěru připravili o tři body i když remíza je z pohledu šancí na obou stranách zasloužená.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři