logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo IE Znojmo A mladší žáci - Tasovice 5-1 (1-0)

Góly - Blažíček 3x, Stašková, Preiss,

Sestava

 Synek-Klaška, Špaček,Veselý,- Blažéček, Cihlář,-Stašková, Preiss,

Střídání - Balík,Železný,

Od začátku utkání jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu a vytvářeli si tlak. Předvedli jsme několik křídelních akcí,ale gĺem žádná neskončila. Hosté v první půli předvedli ojedinělé brejky se kterými si naše obrana poradila. Další naše šance v podání Cihláře,Staškové a Blažíčka ke gólu nevedli. V první půli se v závěru prosadil ve skrumáži Blažíček 1-0.

Druhá půle pokračovala opět naším náporem ovšem tentokrát jsme se už dokázali více střelecky prosadit. Na 2-0 dal Preiss po akci Blažíčka a Staškové. na 3-0 upravil pohotovou střelou Blažíček. Čtvrtou branku přidala taktéž střelou z dálky Stašková. Soupeři se podařilo snížit na 4-1. Ovšem hned po inkasované brance zvýšil na 5-1 Blažíček a završil svůj zápasový hattrick. V poslední minutě jsme ještě zahrávali pokutový kop. Exekuci se ujal přípravkový Milan Železný ale střelu mu gólman Tasovic chytil a tak utkání skončilo v poměru 5-1.

Řekli po utkání

Milan Samek trenér

Utkání jsme dnes zvládli velmi dobře. Po celou dobu utkání jsme určovali tempo hry. Obrana hrála důrazně a podporovala ůtok tak jak jsme si před utkáním řekli. V prní půli jsme se nemohli střelecky prosadit ale ve druhé půli to bylo jiné.  

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři