logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo Tasovice - IE Znojmo A mladší žáci 3-3 (1-2)

Gól - Stašková, Šouc, Balík,

Sestava                                                       foto z utkání

Pigal (9)-Praeiss(7), Špaček(6), Veselý(7),-Blažíček(7),Cihlář(7),-Stašková(8),Šouc(6),

Střídání- Auer(7),Balík(8), Synek(6),

Do utkání vstoupil náš tým velmi dobře. Hned ve 2minutě jsme se dostali do vedení po gólu Staškové 0-1. Do poločasu se ještě gólově prosadil Šouc a vedeme už 2-0. Domácím se ještě po chybě v obraně podařilo snížit na 1-2. Do poločasu jsme měli ještě pár střel ovšem všechny skončili mimo branku domácích. Při jednom souboji před domácí brankou se náš tým dožadoval pokutového kopu,ovšem sudí Hejmalík byl opačného názoru.

Do druhé půle nevstupujeme nejlépe. V souboji na kraji obrany podkluzuje náš obránce Špaček a domácí trestají 2-2. Naštěstí o pár minut později jdeme opět dovedení po akci Blažíčka a Staškové se prosazuje pohotovou střelou pod břevno Balík a posílá náš tým do vedení 2-3. Domácí však opět po ojedinělém brejku srovnávají na 3-3 opět po chybě a nedůrazu  v naší obraně. Do konce zápasu máme tlak i slibné šance ale gól nedáváme. V jednom případě opět reklamujeme jasný faul ve vápně na Blažíčka ale opět marně. Dramatické a velmi zajímavé utkání tak končí smírně 3-3.

Řekli po utkání trenér Milan Samek trenér

V dnešním zápase jsme měli možnost využít všechny hráče co máme na střídavý start v SC Znojmo. Utkání to bylo oboustranně velmi dramatické a zajímavé. V našem týmu mě velmi mile překvapili výkony Pigala v brance a mladíčka Balíka. Naopak na některých byla vidět únava a pozdního návratu ze Slovácka (Blažíček, Synek). Domácí se na nás chtěli hodně vytáhnout a uspět což se jim nakonec povedlo. V obraně si hlavně ve druhé půli pohlídali naše klíčové hráče, kterým nedali žádný prostor. V utkání se možná mohla pískat alespoň jedna penalta, ale sudí byl jiného názoru. Každopádně by bylo velmi nefér hledat příčiny ve výkonu sudího. Dva body jsme ztratili hlavně chybami a nedůrazem v obraně čehož domácí dokázaly využít.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři