logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo Rajhrad - IE Znojmo A 1-0 (0-0)

Branka: 51' Fiala Adam
ČK: 90' Kalina

Sestavy:


RAFK Rajhrad: Hledík - Fiala Lukáš,Bábor,Homola(73'Knoflíček),Máša,Nekvapil(88'Skoupý),Horváth,
Haňka,Fiala Adam,Kouřil,Sedláček(68'Polák)

IE Znojmo: Vítámvás - Horák(72'Zach),Kalina,Šplíchal,Ostrý - Škvařil(79'Kubošný),Šťáva,Procházka,Vašíček -
Kubále(59'Drozd),Mařík

Na začátku zápasu jsme byli aktivnější a hned v 5.min. jsme zahrozili, když nákop Ostrého sklepl Šťáva volnému Kubálemu, který bohužel z velmi dobré pozice přestřelil. O chvíli později našel Škvařil centrem ze strany na zadní tyči zapomenutého Vašíčka, ale bohužel tvrdou střelu namířil jen do domácího brankáře. Postupem času se začali dostávat do hry domácí a i oni začali hrozit naší bráně. Ve 20.min. po jejich autu sklepl Sedláček míč Nekvapilovi, ale ten z hranice vápna mířil nepřesně.
Po půlhodině hry zahrávají domácí přímý kop a míč se dostává k absolutně neobsazenému Haňkovi, který naštěstí pro nás zakončuje velmi nepřesně.
Tak jak nám vyšel začátek zápasu, tak bohužel druhá půle začala pro nás velmi nešťastně. V 51. min. propadáme ve středu hřiště a i když domácí Nekvapil postupuje spolu s A. Fialou na tři naše obránce, tak Nekvapil připraví krásnou nahrávkou míč do zakončení Adamu Fialovi a ten tvrdou ranou nekompromisně prostřeluje Vítámváse - 1:0.
V 61.min zahráváme přímý kop, míč vyboxuje domácí brankář Hledík jen k Procházkovi, který bohužel, ač je před ním prázdná brána přestřeluje.
V 74.min. mohli zvýšit své vedení domácí, když se ocitl po centru ze strany úplně osamocený na malém vápně Polák, ale naštěstí se svou šancí založil prachbídně a nechal nás ještě ve hře.
Do konce zápasu jsem se dostali už jen k jedné střele na branku, ale Mařík nikým neatakován nedokázal trefit branku.

Řekli po utkání:
T.Pěnkava - Jak trefně podoktnul můj trenérský kolega z Rajhradu J. Janošek - dnes se utkávají "slepý s hluchým" a podle toho dnešní zápas vypadal. My jsme byli bohužel horším týmem, protože jsme umožnili domácím vstřelit branku, což je pro nás momentálně problém a proto jsme zaslouženě prohráli.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři