logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12. kolo IE Znojmo A - FC Kuřim 4-3 (2-1)

Branky: 24' Procházka, 32' Samek, 52' Rolník, 64' Vašíček - 40'+80' Vavřík, 69' Hanus

Sestavy: 

IE Znojmo: Vítámvás - Kubošný,Šťáva,Šplíchal,Mařík Rolník, Ostrý, Samek (76'Zach), Vašíček (87'Horák) - Procházka, Černý (82'Škvařil).

FC Kuřim: Prosecký - Vavřík, Kozumplík, Peřina, Babák (46'Karásek), Hanus, Chlup, Škrdlík (64'Skoumal), Marinč (66'Straka), Bílý, Toman.

Řekli po utkání:
J.Ludvík - Věděli jsme, že v tomto zápase budeme hrát o hodně. V týdnu jsme se na to připravovali, udělali velké změny v sestavě a vsadili na zkušenost tím, že jsme vytáhli z B-týmu Samka a Černého a zařadili je do hry.
Od začátku jsme byli lepším týmem, byli jsme bojovnější, agresivnější, často na balónu. Tato aktivita se nám vyplácela, dostali jsme se do vedení 2:0 a mohli přidat další branky, bohužel místo toho jsme dostali těsně před přestávkou kontaktní gól. Do druhé půle jsme v naší aktivní hře pokračovali a dostali se zaslouženě do tříbrankového vedení. Opět se nám ale povedlo zápas si zkomplikovat a dovolili jsme hostům dostat se na dostřel jediné branky. I přesto, že byl závěr hektický, tak jsme si vítězství pohlídali a zaslouženě získali 3 veledůležité body.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři