logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo Jevišovice - IE Znojmo starší žáci 1-2

Gól- Stašková, Pěnkava

sestava : Rehberger M. 7, Veselý D. 7 , Rehberger T. 7, Kopečný J. 6 , Válek D. 7, Herák P. 6, Caha J. 6, Pospíchal M. 6, Jaroš J. 6, Pěnkava T> 6, Stašková A. 6,

střídání : Duhajský M. 7, Havliš P. 7, Válek J. 6, Železný M. 6.

 V letošní sezoně nastupujeme k prvnímu utkání i když už běží 4 kolo a na hřišti je to znát neposlouchá nás míč a tak nejsme schopni si dát jednu kloudnou nahrávku proto nás soupeř v 16 min. trestá a otevírá skore na 1:0. Do konce 1 půle je to opět spousta nepřestností a tak do kabin odcházíme za nepříznivého stavu. Ve 2 půli jsme přeházeli kompletně sestavu a na hře to bylo trochu znát a  tak ve 45 min. Rehberger T. centruje na vápno a stašková šťastnou střelou srovnává na 1:1. Na klukách bylo vidět , že jim spadl balvan ze srdce a od té doby jsme převzali iniciativu a soupeře jsme nepustily takřka k ničemu a v 60 min. Pěnkava pěknou střelou z dálky zvyšuje na 2:1. Šancí jsme měli ještě několik , ale branku se nám vsítit , už nepodařilo a tak po utrápeném boji odvážíme  první  3 body v letošní sezoně.

řekli po utkán Marek Pospíchal trenér : Herně nepodařený vstup do letošní sezony , ale důležité jsou nakonec 3 body. Doufám , že se naše hra bude zlepšovat hlavně co se týče fotbalové kvality. Velmi mě dnes překvapily 2 hráči kteří s námi byly dnes vůbec po prvé ve starších žácích a to je Duhajský Martin a Válek David.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři