logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo IE Znojmo st.žáci - Unanov 5-2 (4-1)

Gól - Kopečný 3x, Jaroš 2x,

sestava :

Rehberger M. 8, Rehberger T. 8, Pěnkava T. 8, Válek D. 7, Duhajský M. 7, Herák P. 8, Blažíček J. 8, Pospíchal M.8, Preiss J. 7, Kopečný J. 8, Jaroš J. 8.

střídání : Hermély O. 7.

V neděli jsme přivítali celek Únanova a papírově jsme měli být jasným faforitem což se od začátku potvrdilo a už v 11 min. pěnkava centruje na vápno a dobíhající Jaroš otevírá skore na 1:0. V 18 min. pěkně uvolňuje Blažíček Kopečného a ten bez problému zvyšuje na 2:0. Šancí si vytváříme spoustu, ale nepřestnost střel na bránu nám nedovoluje zvyšovat skore. Ve 26 min. chybuje naše obrana a soupeř snižuje na 2:1. Ve 32. min. si bereme zpátky 2 gólový náskok kdy Pospíchal nachází úplně volného Kopečného a ten bez komplikací uklízí na 3:1. Do 2 půle nastupujeme s tím ,že přidáme na přestnosti a zahrajeme si pěkný fotbal a přidáme pár branek. Už ve 43 min. Pospíchal dlouhým pasem na Kopečného a ten sám v brejku nekompromisně zakončuje na 4:1.Ve 45 min. se hosté ocitají sami před naší brankou a náš výborný golman Rehberger M. vychytává tutovku. V 55 min. Pospíchal střílí  brankař vyráží a dobře postavený Jaroš doráží na 5:1. V 69 min. Hermély nesmyslně sráží v našem vápně hostujícího hráče a sudí nařizuje penaltu, kterou soupeř proměňuje a tak se hra končí a my vyhráváme 5:2.

řekli po utkání  Marek Pospíchal trenér:

Věděli jsme , že máme papírově slabšího soupeře se kterým jsou 3 body povinné a to jsme splnily . Místy jsme hráli pěkný kéombinační fotbal , který se musel zamlouvat , ale spousta nepřestností v koncovce nám ubírá spoustu sil a vstřelených branek . Kluci musejí zlepšit hlavně nahrávky a přesnou střelu. Hra pak bude vypadat úplně jinak .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři