logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo IE Znojmo dorost - Dobšice 7-2 (3-1)

Góly - Nemeth 3x, Žižka 2x, Švéda, Kroupa,

sestava a řekli po utkání

 

Rehberger M. 7, Doubek J. 9, Doleček J. 8, Raška V. 7, Pospíchal M. 7, Baláž L. 7, MoravecZ. 7, Kordula F. 7, Németh P. 9, Šéda J. 8, Žižka J. 9.

střídání: Nemáš R.7, Kroupa J.7, Vystavěl 7.

Namotivované derby z Dobšicema začínáme špatně ,když v 8 min. tvrdou ránou z velké dálky si brankař Rehberger M. sráží za svá záda 0:1.Kluci se, ale zvedli a v 11 min. Németh P. po centru Moravce Z. obchází 2 obránce a pohotovou střelou srovnává na 1:1.Hned v 15 min. Švéda po pěkném průniku z levé strany nachází dobře postaveného Németha a ten bez problému dává na 2:1. Hra se přelévá z jedné strany na druhou ,ale dobře hrající Doubek J. společně s celou obranou bez větších komplikací odráží útoky hostí.V 28min. si vyrazil do útoku Doleček, byl faulován ve vápně a sudí nařizuje penaltu. Tu si staví Németh a hattrickem zvyšuje na 3:1. Tímto výsledkem i končí 1 půle.

Do 2 půle vstupujeme výborně a hned v 48 min. opět faul na unikajícího Dolečka. Přímí kop z 20 metrů trefuje přesně střelou k tyči Švéda 4-1.Běží 54 min.bojovník a velký dříč našeho týmu Jirka Žižka se prosazuje mezi 2 hráči Dobšic a sám postupuje na brankaře a s přehledem zvyšuje na 5:1.V 56 min. faulujeme na hranici velkého vápna a soupeř tvrdou střelou snižuje na 5:2. Soupeře tento gól nakopl a byl chvilku na hřišti aktivnější avšak naše obrana útokům hostí odolává. V 72 min. Žižka svým důrazem zvyšuje na 6:2. Tento gól dostal soupeře do kolen. V 81min. Raška uvolňuje Švédu, ten střílí a odražený míč doklepává do branky Kroupa a určuje tak konečný výsledek 7:2.

řekli po utkání Marek Pospíchal asistent trenéra

Výborně odehraný zápas z Dobšicemi, kde byly všichni hodně namotivováni a dali do zápasu opravdu všechno, aby jsme doma urvali důležité 3 body a hlavně potvrdili vítězství z minulého kola proti Novosedlým. Po půlce kdy jsme vedli 3:1 jsme si v kabině řekli, že 2 půli nesmíme podcenit a jít hned od začátku na plno a to kluci přesně splnily a zápas dotáhli do vítězného konce. Soupeře jsme nakonec vyprovodily debaklem. Za to patří díky všem hráčům.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři