logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo IE Znojmo dorost - FC Miroslav 1-2 (1-1)

Gól - Švéda,

Sestava a řekli po utkání

 

Rehberger M. 8, Doubek J. 9, Nemáš R. 8, Moravec J. 7, Doleček J. 8, Baláž L. 7, Švéda J. 6, Kordola F. 8, Raška V. 7, Žižka J. 8, Németh P. 7.

střídání : Pospíchal M. 7, Kroupa J. 7, Moravec Z. 7.

K zápasu : Hned od začátku zápasu jsme byly aktivnějším a lepším týmem , ale spousta neproměněných šancí vyůstila v nedáš dostaneš. V 16min. uniká nejlepší hráč Miroslavi Morong po pravé straně naší obrany a bez problému otevírá skóre 1:0.Naší kluci se z toho nepoložily a naše aktivita převládala dál, ale gól ne a ne dát, až ve 40 min. Németh pěknou přiharávkou nachází Švédu a ten povedenou střelou vyrovnívá na 1:1. Do 2 půle nastupujeme opět aktivně , ale gol se nám stále nedaří dát. Soupeř se častěji začíná tlačit na naši bránu ,ale výborně dnes hrající stoper Doubek J. nedovoluje soupeři branku vstřelit. K naší smůle běží 87. min. opět je to Morong ,který uniká naší obraně a hlavně jeho zásluhou si hosté odvážejí všechny 3 body.

řekli po utkání Marek Pospíchal asistent trenéra

Dnes pro nás byla soupeřova branka zakletá po spoustě neproměněných šancí jsme dokázali dát pouze 1 gol a to bohužel na výhru nestačilo. Zklamalo mě nasazení některých hráču, kde jsme v jasných přečíslení mohli dát góly, ale po sólových akcí všechno ztroskotalo na soupeřově obraně. Musí se změnit morálka a myšlení některých našich hráčů.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři