logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo IE Znojmo dorost - Prosiměřice 2-8 (0-4)

Gól - Doubek Jan, Nemeth,

Sestava

 

Rehberger (5) – Nemáš(5), Doubek Jan(5), Doubek M. (4), Pospíchal (4),- Doleček(4), Baláž (5), Kordula (4), Kroupa (4),- Žižka(6), Nemeth (5). Střídání – Moravec J. (5), Moravec Zd. (5),Blažíček (5), Pěnkava (5),

Vstup do utkání jsme neměli dobry a soupeř ve 12 minutě vedl 2-0. Pak jsme si vytvořili dvě velké šance. První parádním zákrokem zlikvidoval hostující brankář a při druhé chybělo rychlejší zakončení Žižky. V rozmezí 40-45 minuty jsme znovu 2x inkasoval a poločas skončil 0-4.

Ve druhé půli jsme nezachytávali soupeře ten v 60 minutě vedl už 8-0. Korigovat utkání se nám podařilo až v závěru utkání dvěma povedenými střelami Honzy Doubka a Nemetha. Další naše šance v podání Zdeny Moravce,Honzy Doubka a Nemetha zůstali nevyužity.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme narazili na výborně hrajícího soupeře. Ten mě překvapil svoji hrou, kdy měl velmi jednoduchý přechod do útoku, kde disponoval rychlostně a technicky vybavenými hráči, kteří nám dělali velké problémy. Hosté proměnili určitě všechny vypracované akce i ty které jsme mu vlastními chybami darovali a proto je výsledek taktový jaký je. Nám se podařilo korigovat dvěma góly až v závěru utkání a škoda že jsme nedokázali využít další šance. Za nasazení a bojovnost až do konce utkání dnes mohu vyzvednout jen dva hráče a to je Honza Doubek a Jirka Žižka.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři