logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo Hostěradice - IE Znojmo B 3-2 (0-2)

Branky: 58', 77', 89' - 15'+29' Samek

Sestava a hodnocení utkání:

Kotáb - Kafka, Poláček, Bálka - Benda(83' Kordula), Doubek(55' Nemáš), Mössmer, Baláž(65' Švéda) - Pavlík, Samek, Dušek

Jarda Ludvík trenér

Nezbývá mě nic jiného než klukům poděkovat. Proti takto silově vybavenému soupeři, který praktikuje úplně jednoduchou hru plnou nakopávaných míčů a samých tvrdých osobních soubojů, předvedli dnes výkon, kterým mě potěšili. To byl přesně ten zápas, kdy prohraješ, ale víš, že jsi ho opravdu odmakal a nemůže Ti opravdu nikdo nic vyčítat. Sehráli jsme vynikající první půli. kterou jsme odehráli opravdu velmi kvalitně. Škoda jen, že jsme ještě nepřidali do poločasu třetí branku. Do druhé půle domácí ještě více zjednodušili svoji hru a už jenom nakopávali a šli tvrdě za míčem. Bohužel nebylo možno na tuto situaci nijak reagovat. První problém bylo vynucené střídání Doubka, který měl za sebou celý zápas za dorost a hned naskočil do dalšího. Zvládl to neskutečně dobře a i když toho měl od 20. minuty opravdu plné zuby, tak dřel a předvedl vynikající výkon. Ke vší úctě k dalším klukům z dorostu, kterým bych chtěl touto cestou poděkovat, protože zvládli svůj důležitý zápas a ještě přijeli pomoci nám, tak na takový těžký zápas ještě nemají a bylo to znát. Proto každé další střídání bylo pro nás oslabení. Ale v tomto případě to vůbec nevadí, potřebujeme aby tito dorostenci naskakovali do takových těžkých zápasů a dál nám rostli, ale musí chtít oni. Někoho do něčeho nutit to nemá cenu. Rozumím i tomu, že je pro ně přednostnější dorost, protože se jim daří, baví je to......, ale musí...(měli by) se posunout dál.
Strašná škoda je prvního obdrženého gólu, úplně se opakovala situace z Hevlína, kdy stejný hráč má míč na kopačce, vymýšlí nesmyslné kličky, přijde o míč, fauluje a z přímého kopu dostaneme úplně zbytečnou branku, kterou si dáme sami, protože vystřelený míč trefí našeho hráče a změní úplně směr. K druhému a už vůbec k třetímu gólu se nemá cenu vyjadřovat, to jsme si opravdu nezasloužili tímto způsobem prohrát, navíc když náš nejzkušenější hráč jde během druhé půle dvakrát naprosto sám na domácí branku. Ale i přes porážku jsme předvedli na tomto těžkém terénu absolutní nasazení a bojovnost a znovu opakuji ...nezasloužili jsme si prohrát.
Doufám a věřím, že kluci v sobě najdou psychické síly a tento zápas je nepoznamená, protože se nemají opravdu za co stydět...sice jim to body nepřineslo, ale já za sebe, jsem na ně hrdý. A buďte i vy na sebe.

Ještě bych chtěl touto cestou poděkovat... (a nebudu jmenovat, protože každý z nich ví o kom mluvím)... hráči, který ač zraněný, nenechal mužstvo ve štychu, přijel a byl připravený aspoň trochu pomoci, když by bylo nejhůř (spoustu lidí by si z něho mělo vzít příklad, pro něho je to možná samozřejmost, ale pro mě je to prostě borec)...trenéru dorostu, který neváhal, naložil kluky a dovezl je a strašně nám to pomohlo...jednomu milému rodiči, který svým příjezdem a přítomností také pomohl...a v neposlední řadě skupince diváků, kteří svou účastí zase pomohli mě, je to jiné než být pořád na všechno sám. A myslím to opravdu upřímně.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři