logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo Slatina - IE Znojmo C 2-2 (2-1)

Góly - 17. a 65. Miklík Gabriel

Sestava a hodnocení utkání

Mucha – Pospíchal st., Pavelka, Burša (80. Bartůněk), Benda – Pospíchal ml., Klaška, Baláž, Truhlář – Berka © (60. Doubek Milan), Miklík

Na hodně měkkém, ale poměrně dobrém hřišti se dnes hrálo vyrovnané utkání. Hlavně v průběhu prvního poločasu se šance a příležitosti střídaly na obou stranách. Svoje mužstva podrželi oba brankáři. Hosté se ujali vedení v 17. minutě, po úniku Miklíka, který skóroval střelou k tyči. V 35. minutě domácí vyrovnali a těsně před přestávkou vstřelili vedoucí branku. Starý a zkušený psycholog Sam v kabině mužstvo povzbuzoval s tím, že minimálně bod bychom si odvézt. Obraz hry se po přestávce trochu změnil, více ze hry mělo hostující mužstvo. Vypracovali jsme si několik možností, avšak využili jenom jedinou. V 65. minutě Truhlář skvěle našel rozběhnutého Miklíka, ten srovnal skóre utkání střelou k tyči. Další šance se nám už zužitkovat nepodařilo. O naší převeze ve 2. poločase svědčí vyjádření hostujícího brankáře, který tvrdil, že si po přestávce sáhl ve hře na balón jenom jednou. Přesto jsme zase tak moc zklamaní neodjížděli, bod je také dobrý.

Samek Jiří, trenér IE Znojmo „C“:

Dnes chci poděkovat všem hráčům za předvedený a odpovědný výkon. Bod má pro mě cenu tří bodů. Zvlášť bych chtěl poděkovat dorostencům Milanu Doubkovi a Zbyňkovi Bartůňkovi, kteří s námi dnes jeli. Marodka a různé další důvody zdecimovaly hráče „C“, takže jsme využili těchto mladých a talentovaných hráčů, kterým možnost zahrát si se zkušenými harcovníky jistě pomůže v jejich dalším fotbalovém růstu.

V sobotu 11.10. (pro některé to raději napíši jinak – sobota 11. října 2014) hrajeme na domácím trávníku s týmem Vranova nad Dyjí. Začátek utkání je ve 12:00, sraz na hřišti bude v 11:00. Případné omluvenky zasílejte včas trenéru Jiřímu Samkovi, případně jeho asistentovi Vlastimilu Buršovi. Hraje se doma na krásném pažitu, tak předpokládám, že se nás sejde dostatek.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři