logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.Kolo Přímětice – IE Znojmo mladší žáci 3-10 (3-3)

Góly - Servít Šimon 2x , Ondra Matěj 1x , Nguyen Jiří 2x , Svoboda František 1x , Koňařík Dominik 3x , Peřinka Martin 1x .

Sestava a hodnocení utkání

Dušek Patrik , Vystrčil Štěpán , Peřinka Martin , Servít Šimon , Svoboda František , Nguyen Martin , Ondruš Jan , Koňařík Dominik , Nguyen Jiří , Ondra Matěj , Pintera Kryštof , Raška Vilém .

V neděli 19.4 jsme odehráli utkání na hřišti soupeře v Příměticích. První poločas se nám příliš nepovedl , stále jsme museli dotahovat soupeřův náskok. V tomto poločase jsme dělali příliš mnoho chyb v osobních soubojích, byli jsme málo důslední a ani po střelecké stránce to nebyla žádná sláva. Soupeř byl stále o jeden krok před námi. Po nařízeném pokutovém kopu nám dokonce odskočil na rozdíl dvou branek. Sice do konce prvního poločasu se nám podařilo srovnat, ale nemohli jsme být s touhle hrou ani stavem spokojeni. Po přestávce ve které jsme si vysvětlili a upřesnili systém hry a chyby, kterých jsme se dopouštěli v první části hry bylo hned od první minuty druhého poločasu znát na přístupu všech hráčů.Větší důraz a častější střelba nám již po pár minutách hry přinesla první ovoce. Brankou,kterou jsme se poprvé ujali vedení nás přímo nakopla a během pár minut jsme soupeři odskočili na rozdíl čtyř branek. V tuto chvíli na hřišti hrálo zcela jiné mužstvo. Do konce hrací doby jsme vstřelili soupeři, který hrál výborný zápas a byl nám rovnocenným soupeřem jsme ještě tři branky vstřelili a tím jsme si vybojovali krásné vítězství v poměru 3:10.

Doufám, že se kluci z tohoto zápasu dostatečně poučili a budou v dalších zápasech předvádět podobnou hru, jako předvedli v druhém poločase na hřišti v Příměticích.

 trenér  Ondra Daniel

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři