logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9. kolo IE Znojmo ml.žáci - Hor. Kounice 4-3 (1-1)

Góly : Koňařík 1x , Svoboda 1x , Dušek 1x , Servít 1x

Sestava : Vystrčil Štěpán ,Dušek Patrik, Servít Šimon, Pawelka Alfréd, Ondruš Jan, Nguyen Jiří, Nguyen Martin  ,Koňařík Dominik, Ondra Matěj, Svoboda František, Veselý Martin

Referát k utkání

Do prvního kola nové sezony jsme nastoupili proti nám  ne příliš známému soupeři z Horních Kounic . S tímhle soupeřem jsme se utkali pouze jednou a to v přípravce na turnaji v Mor.Krumlově  ( 0 : 0 ) , takže to byla pro nás velká neznámá.Nechtěli jsme nic podcenit a tak jsme  na soupeře začali tlačit od samotného začátku. Vytvořili jsme si pár pěkných šancí,ale bohužel nic se neujalo.Soupeř se postupně začal rozehrávat a hra byla dost vyrovnaná na obou stranách. Ve 30 min. soupeř vystřelil ze střední vzdálenosti a hned se ujal vedení (0:1).Do konce poločasu se nám po krásné souhře Ondra,Veselý a zakončil Koňařík podařilo srovnat (1:1).

Začátek druhé půle nám vyšel dokonale po krásné přímočaré přihrávce od Nguyen M.,Ondra a zakončil Svoboda jsme se ujali vedení (2:1).Po druhém vstřeleném gólu do soupeřovi branky bylo na klukách vidět odhodlání vyhrát.Netrvalo to příliš dlouho a po rozehrávce od Servíta na Ondru,který vystřelil na bránu , soupeřův brankář tuto střelu neudržel a odražený míč do prázdné brány dorazil Dušek (3:1).Bohužel ,ale  za  stavu (3:1) kluci přestali hrát a soupeř toho využil . Dvěma krátce za sebou vstřelenýma góly do naší branky, soupeř srovnal na (3:3).V tu chvíli byl soupeř na koni a nám nezbilo nic jiného než se probrat a začít  zase hrát.Už to vypadalo,že  bude dělba bodů na  obě strany.  Ale ještě před samotným závěrem se Šimon Servít  rozhodl vzít tuto zodpovědnost na sebe a krásným průnikem přes celé hřiště dopravil míč až do soupeřovi branky (4:3) .

První tři body jsou doma , doufám,že né poslední a ještě k nim přidáme další.

trenér ONDRA Daniel

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři