logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo IE Znojmo mladší žáci - Oleksovice 6- 4 (2-0)

Góly -Šula Jaroslav 1x, Raška Vilém 2x ,Nguyen Jiří 1x ,Ondra Matěj 1x, Koňařík Dominik 1x .mladsi- zaci-oleksovice

Sestava a hodnocení utkání

Dušek Patrik, Peřinka Martin, Servít Šimon, Svoboda František, Nguyen Martin, Ondruš Jan, Koňařík Dominik, Šula Jaroslav,Nguyen Jiří, Ondra Matěj, Raška Vilém, Holienka Jan, Pawelka Alfréd, Veselý Martin,

V sobotu 4.října 2014 jsme sehráli zápas s mužstvem z  Oleksovic. Tenhle zápas  probíhal obdobně jako v předešlém kole, hned v úvodu jsme si vytvořili tlak s kterým přicházeli šance na vstřelení první branky.Do konce první části hry se nám podařilo dvakrát rozvlnit sít soupeřovi branky a vypadalo to,že máme zápas pod kontrolou a budeme hrát na jistotu.

Bohužel soupeř hned od začátku druhého poločasu přidal na důrazu, zpřesnil hru a nás to vyvedlo tak z rovnováhy,že z dvou brankového vedení najednou byl stav utkání 2:2.Naštěstí jsme se z téhle studené sprchy brzo vzpamatovali a začali hrát.Zbytek zápasu byl vyrovnaný na obou stranách,obě mužstva si vytvořila dosti střeleckých situací,které vyšli gólově lépe pro naše mužstvo a dovedli jsme tak zápas do vítězného konce. Na těchto slabinách,které se u nás projevují v druhé části hry budeme muset zapracovat,aby se v dalších zápasech neopakovali.....! Jinak  to byl velmi pohledný zápas na obě strany a kluci si zasloužili tři body.

Trenér : Ondra Daniel, Železný Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři