logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo zimní halové ligy Minipřípravky

V sobotu 10.1.2015 se naše minipřípravka zúčastnila 2. kola zimní halové ligy pořádanou oddílem Lokomotivy Brno. Tentokrát byli před námi soupeři, kteří velmi dobře zahráli v prvním kole a v tabulce byli na druhém, třetím a čtvrtém místě. I my jsme po prvním kole, kde jsme dvakrát vyhráli a dvakrát prohráli byli na pěkném 7. místě ( tabulka zde ).Loko Brno mini

Sestava a výsledky

Lukáš Kaidl (G) - Jakub Jordán, Jiří Trčka, David Kabourek, Matyáš Ludvík, David Železný, Marek Brzobohatý, Oliver Brzobohatý, Denisa Marečková, Jakub Mareček

Trenéři: Leoš Ludvík, Luboš Kaidl.

IE ZNOJMO - ČAFC 2011   0:7

První zápas se nám opět hrubě nevydařil. Vše co jsme si řekli před zápasem se rozprášilo během prvního hvizdu rozhodčího. Byl to hon na míč, který jsme chtěli všichni, ale neměl ho nikdo. Soupeř využíval našich obrovských chyb v rozestavění obránců a útočníků.

IE ZNOJMO - SPARTA BRNO  0:3

Náš druhý zápas jsme odehráli hned za 15 minut po zápase prvním a i přes částečné zlepšení jsme podlehli i tomuto soupeři.

IE ZNOJMO - SK LÍŠEŇ  1:2

Do třetího utkání jsme vstupovali s obavami, neboť náš soupeř přehrával všechny své protivníky a to i dosud vedoucí tým Vyškova, který přehrál 4:3. Naše mužstvo nastoupilo jako vyměněné a po nejlepším výkonu na turnaji prohrálo až brankou z pokutového kopu nařízeného za hraní rukou. V tomto utkání nám naši hráči udělali ohromnou radost a velmi nás potěšili svým výkonem a sami si dokázali, že mohou hrát dobrý fotbal i se starším soupeřem. Výbornými zákroky nás podržel Lukáš Kaidl a krásnou branku vsítil Marek Brzobohatý.

Na závěr chci ještě jednou poděkovat hráčům za bojovnost, odhodlání a nasazení a to hlavně v posledním utkání, které nám musí sloužit jako odrazový můstek do dalších zápasů a hlavně i tréninků na kterých se na vás v novém roce moc těšíme.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři